Ayşegül kaçırıldı, Poyraz Karayel Son 30. Bölüm

Kanal D’nin en sevilen Çarşamba dizisi Poyraz Karayel 4 Kasım akşamı nefes kesen, aksiyon dolu, sinsi planların döndüğü, gizli kalmış gerçeklerin ortaya çıktığı 30. Bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Poyraz Karayel son 30. Bölüm izleyicisi şaşkına döndü. Peki, Poyraz Karayel 30. Bölümde neler oldu? İşte yanıtı haberimizde…

Ayşegül kaçırıldı, Poyraz Karayel Son 30. Bölüm

4 Kasım Poyraz Karayel 30. Bölüm (Son Bölüm) yayınlandı ve izleme imkânınız da haberimizde. Poyraz Karayel son bölümde Bahri Umman, küçük çocuğunun öldürüldüğünü öğrenince çılgına döndü.

ADİL POLAT VE POYRAZ’IN KARŞILIKLI OYUNU!

Son bölümde Adil Polat Poyraz’a oyun oynandığını düşünürken, Poyraz Karayel ise Adil Polat’a oyun yaptığını zannediyordu. Poyraz ve Meltem bir oyun yapıp Ufuk’u ele geçirdi. O sırada Poyraz, Ayşegül ve Mete ise cezaevinde Ayşegül’ün kardeşini öldüren şahıs ile görüşmeye gitti. Bu sırada ayılan Ufuk da Meltem’i kovalamaya başladı. Çaresiz kalan Meltem Zülfikar’ı aradı ve Zülfikar ile Sefer Ufuk’u alıp Bahri Umman’ın köşküne taşıdı ama Ufuk oradan kaçmayı da başardı. Adil Polat’ın adamı Ufuk zeka dolu bir plan ile kaçarken, yolda kendisini daha önce görmeyen Ayşegül’ün arabasına binerek Ayşegül’ü kaçırdı ve Poyraz’ı aradı. Sinir küpüne dönen Poyraz Ufuk’u tehdit etti. Bakalım Poyraz Karayel 31. Bölüm’de neler olacak?

POYRAZ KARAYEL 4 KASIM SON BÖLÜMÜNÜ İZLE

Kaynak: Recep Kaya

Çok Okunan Haberler