Bade İşçil ve Malkoç Süalp çirkefleşti! İğrenç iddialar

Bir dönem Ezel dizisiyle daha çok tanınmaya başlayan ve oldukça da izleyici tarafından beğenilen güzel sarışın Bade İşçil'in uzun zamandan beri süre gelen boşanma macerasının yankıları bitmek bilmiyor. Malkoç Süalp ve Bade İşçil'in git gide çirkefleşmesi ise kamuoyunu bezdirmiş durumda.

Bade İşçil ve Malkoç Süalp çirkefleşti! İğrenç iddialar

Bade İşçil kendini “Değerli eşyalar alarak kaçtığım söyleniyor. Evden çocuğumun birkaç parça eşyasıyla canımı kurtarma pahasına kaçtım. Hiçbir şey almadım. Bilirkişiler tespit etti. Alnım ak. Para avcısı değilim. Aksine Malkoç Süalp, ben bekarken reklamdan kazandıklarımı bile istiyor. Parasını ödediğim evi dahi bıraktım” sözleriyle savunmuştu Bade İşçil ve Malkoç Süalp çirkefleşti! İğrenç iddialar.

Malkoç Süalp’in avukatları dün şu açıklamayı yaptı: “Bade İşçil, ‘Kafa koparıcı değilim’ demiş. Ama Ulus Savoy’da 1 milyon 580 bin dolara alınan daire için kullanılan kredinin yarısının ödeme sorumluluğu kendisine ait olmasına rağmen tek kuruş vermedi. Malkoç Süalp kendisine kefil olduğu için 400 bin TL kredi geri ödemesi yaptı. Yine Maslak 42’de bulunan 425 bin dolarlık evin tüm ödemeleri Malkoç Süalp tarafından yapıldı. İşçil’in ‘kişisel kazancımla ödedim’ dediği BMW’nin parası için Malkoç Süalp, 14.05.2013’te banka hesabından 250 bin TL çekti.”

Kaynak: Diyarbakır Söz