Bahar 6. Bölüm fragmanı izle | Seni çok özledim Bahar!

Demet Evgar’ın hayat verdiği Bahar dizisinin Bahar karakteri bir yandan güldürmeye, bir yandan da güçlü kadın imajını vererek umutsuz kadınlara umut olmaya da devam ediyor. Bahar dizisi 5. Bölümde yaşanan talihsiz olayların sonunda üzülerek istifa edeceğini söyleyen Bahar 6. Bölümde ne yapacak?

Bahar 6. Bölüm fragmanı izle | Seni çok özledim Bahar!

Bahar dizisi 6. Bölüm 19 Mart Salı akşamı izleyiciyle buluşacak. Bahar’ın 6. Bölümünde Bahar’ın eşinin Bahar’a söylediği şarkılar ve yaptığı kurlar damga vuruyor.

Diğer yandan Rengin’in de Bahar’ın eşi Timur’dan kolay kolay vazgeçmeyeceği görüldü. Aynı şekilde Bahar’ın yeni bölümünde Timur’un paraya kıyıp ailesini yemeğe götürmesi sahnesi çok güldürecek gibi.

BAHAR İSTİFA ETTİ (Mİ?)

Bahar dizisinin 5. Bölümünde Rengin’in kumpası sonucu hükümlünün hastaneden kaçmasında kendini suçlu hisseden Bahar istifasını vermişti.

BAHAR 5. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Umay’a İngiltere’deki kurs için yasak aşk temalı bir portfolyo hazırlayacağını söyleyen Parla, annesi Rengin ve Timur’un fotoğraflarından oluşan bir kolaj hazırladı. Üzerine “Bahar” yazdığı bir zarfa koyup “Annen için yaptım,” diyerek Umay’a verdi. Bahar'ın hastaneye gelişiyle hem Seren hem Doruk'la ilişkisi sınanan Aziz Uras, Doruk’un Bahar’ı yemeğe çıkarmak istediğini duyunca kendine hakim olamadı ve Doruk’la kavgaya tutuştu. Timur da bütün bu olaylardan Bahar’ı sorumlu tutunca, Bahar istifa etmeye karar verdi…

BAHAR OYUNCULARI

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

BAHAR 5. BÖLÜM FULL İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler