Bana Baba Dedi 6. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı- Yine Kahkaha Tufanı

TV8’de yayınlanmaya başladığı günden bugüne beğeniyle izlenen Bana Baba Dedi 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bana Baba Dedi 5. Bölüm’de neler olmuştu ve Bana Baba Dedi 6. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı ile ilgili ayrıntılar haberimizde…

Bana Baba Dedi 6. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı- Yine Kahkaha Tufanı

RECEP KAYA

Türkiye’de en çok izlenen kanallar arasında ilk sıralardaki yerini alan TV8’in Cuma akşamlarında yayınlanan ve sevilen dizisi Bana Baba Dedi 6. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. “Baby Daddy”den uyarlanan başarılı sitcom dizisinin Cuma günü ekranlara gelecek olan bölümünde Bora, Kaan ve Cüneyt’in yeni maceraları yine kahkahaya doyuracak.

BANA BABA DEDİ 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bana Baba Dedi 5. Bölümde Kaan, Bora ve Cüneyt’in gözaltına alınması hepimizi güldürmüştü, yeni bölüm fragmanında kurtulduklarını ve yeni yeni maceralara doğru yol aldıklarını görüyoruz. Didem ve Kaan birbirlerine açılabilecek mi, Bora neyin peşinde, Cüneyt Ayşen’e yakınlaşabilecek mi, işte tüm merak edilenler Cuma günü TV8’de yayınlanacak olan Bana Baba dedi 6. Bölüm’de yanıt bulacak.

BANA BABA DEDİ (6. BÖLÜM) YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz