Beni Affet 801. Bölüm (Son Bölüm)- Müthiş Koz

Star TV’nin uzun soluklu pembe dizisi Beni Affet 801. Bölüm (son bölüm) izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz. Beni Affet 801. Bölüm (son bölüm) ile yine hayranlarını ekrana kilitlemeyi başardı. Beni Affet 801. son bölümde heyecan yine doruktaydı. Beni Affet Hafta içi her gün Star TV’de 17.00’da.

Beni Affet 801. Bölüm (Son Bölüm)- Müthiş Koz

RECEP KAYA

801 bölümdür evlerimize konuk olan ve birçok hayranı bulunan Pembe Dizi Beni Affet 801. Bölüm (son bölüm) 9 Eylül videosu yayınlandı. Beni Affet 801. Bölüm (son bölüm) izlemek isteyenler için link aşağıda.

BENİ AFFET 801. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Cüneyt, ablası Ziynet’in ölümünün acısını yaşayan Osman’ın yanındaydı. Murat’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Osman, bundan sonra oğlunun yanında olmak ister. Polis, Aziz’in ifadesiyle Nalan’ı sorguya alır. Ancak Nalan’ın elinde Aziz’in bile tahmin etmediği bir koz vardır. Bu arada  Eylül ve Feride, Güneş bebekle keyifli anlar yaşadılar.

ŞAHİN KARDEŞİNİ KAÇIRABİLECEK Mİ?

Yakalanan Cesur, tüm sorgulamalara rağmen konuşmaz. Karısının hayatı için endişelenen Kemal, Cesur’dan Bahar’ın nerede olduğunu öğrenmekte kararlıdır. Ancak Bahar’ın yerini öğrenmeye çalışan başka bir isim daha vardır. Sevgi, Şahin’in dönüşüyle her şeyin yoluna gireceğine inanır. Şahin cezaevindeki kızı Kader’i kurtarmak ister, peki başarabilecek mi?

BENİ AFFET 801. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz