Beni Affet 844. Son Bölüm (Bahar ikilemde) -

Star TV’den hafta içi her gün saat 17.00’de yayınlanan ve halk arasında ‘Beş Çayının yanında iyi gider’ diye telaffuz edilen uzun soluklu pembe dizi Beni Affet 844. Bölüm 9 Kasım Pazartesi ekranlara geldi. Beni Affet son bölüm (844. Bölüm) neler oldu ve tek parça izleme ayrıntıları haberimizde..

Beni Affet 844. Son Bölüm (Bahar ikilemde) -

Beni Affet son bölüm yayında. Diziyi gündüz kuşağında izleyemeyenler bilgisayarına kuruldu “Beni Affet 844. Bölüm izle” diye Google’da arama yapmaya başladı. İşte cevabı…

BENİ AFFET SON BÖLÜM NELER OLDU?

Beni Affet 844. Bölümünde; Demir’in gösterdiği alakadan oldukça hoşnut olan Bahar, bir tarafdan da Kemal ile arasındaki çekim gücüne anlam veremez ve hisleriyle alakalı ikileme düştü. Kader’in kendisine acıdığı için yanında olduğunu düşünen Mahir, ondan uzaklaşmayı doğru yol olarak deklare etti kendisine. Cüneyt’e yakınlaşma çabalarının sonuç vermediğini gören ve hayal kırıklığına uğrayan Hasret’in gücü de tükenmek üzereydi. İşte tam da bu sırada, annesi Solmaz’ın Feride’yi hedef alan tüyler ürpertici sinsi planı devreye girdi. Yıllardır bebek hasretiyle alevlenen Yıldız ve Ferman için, bir şans kaldı mı?

BENİ AFFET 844. SON BÖLÜM İZLE

BENİ AFFET 843. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Feride’nin Cüneyt’i Hasret’e yakınlaştırma çabaları sonuç vermez. Cüneyt uğrunda ölebileceği karısı için çok özel bir sürpriz hazırlar. Osman’ın iş ortağı ile arasındaki meseleleri tatlıya bağlayan Murat, ilk görüşte aşık olduğu Reyhan’a karşı hislerine daha fazla engel olamaz. Kliniğin onuncu yıl kutlamasındaki, Demir’in Bahar’ı yere göğe sığdıramaz halleri Kemal’i son derece rahatsız eder. Bahar’ı soru yağmuruna tutan Kemal, bir türlü vazgeçemediği eski karısıyla asansörde mahsur kalır. Mahir sonunda gerçeklerle yüzleşti.

Kaynak: Diyarbakır Söz