Beni Affet 879. Bölüm (Son bölüm) - Feride’ye evlilik teklifi

Hafta içi her gün en çok izlenen dizi unvanına sahip olan pembe dizi Beni Affet, 28 Aralık Pazartesi günü 879. Bölüm (son bölüm) ile ekranlara konuk oldu. Reytinglerde de oldukça iyi bir yerde olan ve izleyici kitlesi en yüksek olan Türkiye’nin pembe dizisi Beni Affet son 879. bölüm heyecanı herkesi sardı. Peki, Beni Affet 28 Aralık 879. Bölümde neler oldu ve tek parça izleme şansı haberimizde.

Beni Affet 879. Bölüm (Son bölüm) - Feride’ye evlilik teklifi

Reyting rekortmeni kanalın reyting rekortmeni dizisi Beni Affet 879.son bölümüyle izleyenlerin ağzını açıkta bırakmayı başardı. Beni Affet 879. Son bölümde neler oldu? İşte yanıtı.

BENİ AFFET 879. BÖLÜMDE NELER OLDU?                 

Beni Affet 879. Son bölümünde; Bahar’ın anne ve babası, Demir’in alkol tedavisi gördüğünü öğrendi. Cüneyt ise karakoldan gelen haberle deliye döndü. Bahar ve Kemal arasındaki ilginç yaklaşımı fark eden Sevgi, kafasını kurcalayan kuşkuyu Şahin’le paylaştı. Artan sancıları yüzünden acilen hastaneye kaldırılan İnci ise doğumun her an mümkün olabileceğini öğrendi.Kozanlar’ın evine taşınacak olan Cüneyt ve Hasret, hazırlıklarını yaptı. Nalan’dan olan kızı Deniz’e ulaşmaya çalışan Aziz, Feride’nin ölümünden kısa bir süre önce kızının geldiğini öğrendi. Babasının vasiyeti üzerine Feride ile evlenmek durumunda olan Sedat, Feride’nin teklifini kabul etmemesine karşı önlemini de aldı. İşte Beni Affet 879. son bölüm izleme linki.

BENİ AFFET 879. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz