Beni Affet Son 848. Bölüm’de Bahar’ın Izdırabı -

Star TV’nin izlenme rekorları kıran pembe dizisi Beni Affet 848. Bölümü ile 13 Kasım Cuma günü yayına girdi. Özellikle ev hanımlarının ekranları başında takılıp kalmasını sağlayan pembe dizi Beni Affet son bölüm izleyemeyenler ve 848. Bölümde neler oldu ayrıntıları düzenledik.

Beni Affet Son 848. Bölüm’de Bahar’ın Izdırabı -

Beni Affet son bölümde neler oldu diye izlemeyenler merak ediyordur şimdi. Özellikle de Bahar’ın durumu izleyiciyi Beni Affet dizisini izlemeye sürüklüyor. Beni Affet 848. Son bölüm izleyenler Bahar’ın ızdırabıyla üzüldü, sevinciyle sevindi. İşte Beni Affet son bölüm (848. Bölüm) özeti.

BENİ AFFET SON BÖLÜM ÖZETİ!

Beni Affet 848. Bölümünde hasta olan Kemal’in yanı başında mecburiyeten Bahar kalır. Bahar’a karşı içten içe hisleri git gide kuvvetlenen Demir bu duygusunu Şahin ile de paylaştı. Bahar ise Demir ile Kemal’in aşkı arasında ızdırap hali yaşar. İzleyiciler de Bahar’ı zavallı diye görürler. Hasret’in Cüneyt’e olan alakadarlığı ve son olarak sekreteri olarak işe alınması, Kozanlar cephesinde bardağı taşırdı artık. Hasret’in gitmesini isteyen Osman Kozan’ın çok büyük bir teklifi vardı, her pembe dizide olduğu gibi.

BENİ AFFET 848. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler