Berk Oktay Merve Şarapçıoğluyla Evliliğe Doğru Yol Alıyor!

Genç Kızların Yakışıklı Sevgilisi Berk Oktay’dan Bomba Gibi Evlilik İtirafı!Ünlü oyuncu Berk Oktay, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile evlenmek için adeta gün saydığını açıkladı.

Berk Oktay Merve Şarapçıoğluyla Evliliğe Doğru Yol Alıyor!

Oyuncu Berk Oktay ve sevgilisi Merve Şarapçıoğlu, dün akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi. Berk Oktay, önceki akşam nişanlısı Merve Şarapçıoğlu

Genç Kızların Yakışıklı Sevgilisi Berk Oktay’dan Bomba Gibi evlilik İtirafı!Ünlü oyuncu Berk Oktay, bir süredir birlikte olduğu sevgilisiMerve Şarapçıoğlu ile evlenmek için adeta gün saydığını açıkladı. Oyuncu BerkOktay ve sevgilisi Merve Şarapçıoğlu, dün akşam bir mekandan çıkarkengörüntülendi. Berk Oktay, önceki akşam nişanlısı Merve Şarapçıoğlu ile birlikteEtiler’de görüntülendi.Başarılı oyuncu Berk Ortay nişanlısı Merve Şarapçıoğluile Etiler’de objektiflere yakalandı.evlilik sözleşmesi ilgili gelen bir soruyaesprili bir şekilde cevap veren başarılı oyuncu Berk Oktay, "Sözleşme falanbize göre değil" dedi.

ün akşambir mekandan çıkarken görüntülendi. Oktay basın mensuplarının sorularını dayanıtladı.

Ankara’da yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduğunu söyleyenBerk Oktay, tüm Türkiye’ye başsağlığı diledi.

Basın mensuplarının evlilik ne zaman?’ sorusuna Oktay,’’Merve’nin okulu bitirmesine bekliyoruz. Bir senesi kaldı.Avukat olacak’’dedi.

’’Avukatla evlenmekten korkmuyor musunuz?’ diye soruluncaOktay, ’’Siz onu bana sorun. Boyu kadar dili var’’ diyerek sevgilsine takılmayıihmal etmedi.

Oyuncu Berk Oktay ve sevgilisi Merve Şarapçıoğlu, dün akşambir mekandan çıkarken görüntülendi. Oktay basın mensuplarının sorularını dayanıtladı.

Kaynak:Milliyet

Kaynak: Diyarbakır Söz