Berkay Asena Erkin için ne dedi?

Berkay, hepimiz yakından tanıyoruz. Hele ki ünlü futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin’le birlikte görülmeleri ve haklarında yazılan haberler yenilir yutulur cinsten değildi. İşte o Berkay dün TV8’de yayınlanan yıllar geçtikçe daha bir güzelleşen Hülya Avşar’ın programının konuğuydu.

Berkay Asena Erkin için ne dedi?

Berkay dün akşam TV8’de yayınlanan Hülya Avşar programının konuğuydu. Ünlü şarkıcı Berkay A’dan Z’ye birçok konuya açıklık getirirken, Asena Erkin'le ilgili soruyu da cevaplandırdı.

İnsanların arasındaki samimiyetler zaman zaman yanlış anlaşılabilir. Benim o hanımefendiyle olan arkadaşlığım son derece normaldi. Görselde sadece el ele bir resim vardır bunun sebebi şudur. Çok samimi arkadaşım. Öyle bir pozisyonu olan evli bir hanımefendiyle el ele görüntü vermem evet yanlış olabilir. Ama biz sadece arkadaştık, samimi bir arkadaştık. Benim arkadaşlıklarım böyle olmuştur. Ben arkadaşlarıma değer veren bir insanım. Ben şu an 34 yaşında bir adamım bu olaylar bahsedildiğinde 32 yaşındaydım. Birisiyle çok samimi olursunuz ve o yanlış anlaşılır.

Kaynak: Diyarbakır Söz