Beyaz Show 25 Aralık Cuma özeti! Beyaz Show Cuma akşamı neden yayınlanmadı! Beyaz Show 31 Aralık konukları!

Kanal D ekranlarının yıllanmış şow programı Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show, 25 Aralık Cuma izle! Beyaz Show 25 Aralık Cuma akşamı neden yayınlanmadı? Beyaz Show yeni bölüm konukları kimler? 31 Aralık Beyaz Show konukları kimler? Yılbaşı akşamı Beyaz Show Yayınlanacak mı?

Beyaz Show 25 Aralık Cuma özeti! Beyaz Show Cuma akşamı neden yayınlanmadı! Beyaz Show 31 Aralık konukları!

Kanal D ekranlarının yıllanmış şow programı Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show,  25 Aralık Cuma izle! Beyaz Show  25 Aralık Cuma akşamı neden yayınlanmadı? Beyaz Show yeni bölüm konukları kimler? 31 Aralık Beyaz Show konukları kimler?

Beyazıt Öztürk’ün sunumu ile ekrana gelen ve ünlü konukların yer aldığı programın yeni bölümleri her hafta Cuma akşamı 23.15’te başlıyor.

Beyaz Show yılbaşı gecesi yeni bölüm ile yayında olacak.

Kanal D ekranlarının Cuma fenomeni olan Beyaz Show geçen hafta muhteşem bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmıştı. Geçtiğimiz hafta eğlencenin doruğunda olan program, bu hafta neden canlı yayınlanmayacak ?

BEYAZ SHOW BU HAFTA NEDEN CANLI YAYINLANMAYACAK?

31 Aralık Yılbaşı gecesi evlerimizin eğlencesi Beyaz Show olacak. Hazırlıkların tamamlanması için bu haftaki bölümü 2015'in En İyileri şeklinde yayınlanacak. 25 Aralık Cuma günü geçirdiğimiz 1 yılı anlatan güzel bir program yaşanacak.

31 Aralık Yılbaşı Gecesi Beyaz Show bomba konuklarla yayında olacak sakın kaçırmayın.

Kanal D ekranlarının sevilen programı Beyaz Show, yılbaşı gecesi bomba gibi konuklarıyla izleyici karşısına çıkacak. Beyaz Show yılbaşı gecesi stüdyosunda; Serdar Ortaç, Hande Yener, Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'yu ağırlayacak.

Beyaz Show izle!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler