Görüş Bildir

Beyaz Show 5 Mart ! Meryem Uzerli'ye bir de 'Annemin Yarası' taraflarından bakın şok olacaksınız

Bu hafta yeni bölümü yayınlanan Beyaz Show'un konukları arasında 'Annemin Yarası' filminin başrol oyuncuları Meryem Uzerli, Ozan Güven vardı. Beyaz Show'da gündeme düşen Meryem uzerli'nin filmi 'Annemin Yarası' ne zaman vizyona girecek? diye soranların da sayısı arttı! 'Annemin yarası' filmi fragmanı yayınlandı mı? Annemin Yarası filmi konukları kimler? Meryem Uzerli kimdir? gibi detaylar haberimizde

Beyaz Show 5 Mart ! Meryem Uzerli'ye bir de 'Annemin Yarası' taraflarından bakın şok olacaksınız

Bu hafta yeni bölümü yayınlanan Beyaz Show'un konukları arasında 'Annemin Yarası' filminin başrol oyuncuları Meryem Uzerli, Ozan Güven vardı. Beyaz Show'da gündeme düşen Meryem uzerli'nin filmi 'Annemin Yarası' ne zaman vizyona girecek? diye soranların da sayısı arttı!  'Annemin yarası' filmi fragmanı yayınlandı mı? Annemin Yarası filmi konukları kimler? Meryem Uzerli kimdir? gibi detaylar haberimizde

Filmde Bosna’da bir çiftlik evinde yaşayan ‘Marija’ karakterini canlandıran Meryem Uzerli rolü gereği sık sık tamirhaneye girdi. Bisiklet tamir eden, seramik boyayan Uzerli’nin bu işlerde hayli yetenekli olduğu ortaya çıktı.

Sette çocuklar gibi eğlendiler

Başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin’in paylaştığı “Annemin Yarası” 11 Mart'ta vizyona giriyor. Yetiştirme yurdunda büyüyen Salih’in ailesini bulma hikayesini konu alan filmde Ozan Güven çocuk bisikletine binerken, Belçim Bilgin de voleybol oynayarak seti lunaparka çevirdi.

Meryem ve Ozan'ın aşk evi

‘Annemin Yarası’ filminde Sırp bir karı-kocayı canlandıran Meryem Uzerli ile Ozan Güven’in aşk yuvasının ilginç bir  öyküsü var...

Yetimhanede büyümüş 18 yaşındaki Salih’in (Bora Akkaş) ailesini bulma hikayesini  anlatan ‘Annemin Yarası’ filmi 100 kişilik Türk ve Sırp teknik ekip ile 60 mekanda 45 günde çekildi. Marija (Meryem Uzerli) ile Borislav’ın (Ozan Güven) çiftlik evi Osmanlı döneminden sonra gümrük binası olarak kullanılan tarihi bir yapı. Çekim ekibi evin her odası yeniden dekore etti. Çiftliğin hayvan barınakları domuz, keçi ve tavuklarla dolduruldu. Tarlaya gerçek sebzeler ekildi.

ANNEMİN YARASI FİLM KONUSU

Salih on sekiz yaşına geldiğinde kayıp ailesini bulmak üzere yetimhaneyi terk eder ve babasını ararken bir çiftlikte işe başlar. Hiç beklemediği bir anda hayalindeki yuvayı bulmuştur. Heyecan ve tansiyon yükseldikçe yeni sırlar da su üstüne çıkar. Salih geçmişinden kurtulup bu yuvada mutlu olabilecek midir? Soluk soluğa izlenecek Annemin Yarası, Salih’in peşinde umudun izini sürüyor.Başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı "Annemin Yarası" Bosnalı Salih’in anne ve babasını arayış hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan üstleniyor.

Meryem uzerli kimdir?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.

İki ağabeyi ve bir ablası vardır. Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır.

Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesiise bugün oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir.

Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay -ölümünün ardından Yılmaz Şahin- 'ın yazdığı Muhteşem Yüzyıl adlı diziye bir Hürrem Sultan seçmek içinTürkiye'de bütün oyuncu ajansları, bütün tiyatro kurslarından oyuncular seçilerek onlar arasında eleme yapılmıştır. Uzerli, aralarından en uygunu görüldü ve Almanya'dan çağırılarak Hürrem Sultan rolünü üstlendi.

2011 yılında Hürrem Sultan rolü için iki kez en iyi kadın oyuncu, ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

2013 yılında Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrılmıştır

Beyazıt Öztürk (d. 12 Mart 1969, Bolu), kısaca Beyaz olarak bilinen, Türk sunucu, şovmen, televizyon ve radyo programcısı, şarkıcı, oyuncu.

Aslen Artvinli olanBeyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 tarihinde Bolu'da, memur bir ailenin ikinci oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafından Gürcü asıllıdır

Ömer Karacan'ın kurduğu Radyo Klas'tan gelen teklif üzerine, amatör radyocunun yolu İstanbul'a düştü. Burada, "Gece Tavuğu" adlı programla profesyonel yayıncılığa başladı ve geniş bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Yine Karacan tarafından, 1995'te kurulan Number One TV'ye geçen Öztürk'ün yıldızı burada parladı. Webcam aracılığıyla stüdyodan, "Beyaz" adıyla canlı yayın yapmaya başladı. Programında yüzü görünmeden, karanlık bir siluet olarak izleyiciye seslendi ve büyük ilgi gördü. 1990'lı yılların ortalarında, kariyerinde radyoculukla başlayan bu süreç, televizyon programları ve stand-up gösterileriyle devam etti.

Number One TV'de geçirdiği uzunca bir zamandan sonra, başka bir televizyon programı için Kanal 6'ya geçti. Ancak, Öztürk'ün adının ülke çapında bilinir hale gelmesinin nedeni olan asıl program, günümüzde de halen yayınlanmakta olan "Beyaz Show"dur. Bir talk-show niteliğinde olan programın ilk konukları, Hande Ataizi ve Okan Bayülgen'di. Beyaz Show, komedi ve eğlence unsurlarını da içermesiyle Türk halkı tarafından büyük beğeniyle karşılandı. İlk olarak 1996 yılında Kanal D'de yayınlandıktan sonra 2000-2002 yılları arasında yoluna Star TV'de ekranlara gelen program, 2003 yılının ilkbaharında eski kanalına dönmüştür.

Öztürk, birçok televizyon kanalında farklı türlerde programlar da sundu. TRT 1'de 5+1 Şans Topu programınının yanı sıra bir dönem Kanal D'de Aileler Yarışıyor adlı yarışma programını ve güncel konular üzerine sohbet türünde NTV'de 2006 yılında Kadir Çöpdemir'le Biri Bana Anlatsın ile CNN Türk'de Meral Okay ile birlikte Nası Yani? adlı programları sundu. Bu arada ilk göz ağrısı olan radyoculuktan vazgeçmeyerek, Best FM ve Radyo D'de çeşitli programlar yapmaya devam etti. 2009 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının jüri üyesi Hülya Avşar'ın ayağını kırmasının ardından yakın dostu Acun Ilıcalı'nın özel isteği üzerine sadece bir bölümde jüri üyesi olarak yer aldı.

1997 yılında, yapımcılığını Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, Haluk Bilginer ve Türkân Şoray'ın başrollerini paylaştığı Nihavend Mucize adlı filmde oynayarak, sinema sektöründe de yer almaya başladı. 2005 yılında, O Şimdi Mahkum adlı filmdeki rolünün ardından, yine aynı yıl, Haluk Bilginer'le birlikte başrollerini oynadığı Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?filminde, oyunculuk yeteneğini tam olarak sergileme fırsatı buldu. Bu filmdeki performansıyla, Sadri Alışık adına düzenlenen sinema ödüllerinde, "En İyi Erkek Oyuncu" dalında ödüle layık görüldü. Kanal D'de 2002'de yayınlanan Biz Size Aşık Olduk adlı dizide Cem rolüyle ve 2004'te yayınlanan Karım ve Annem dizisinde Levent rolüyle ekranlarda karşımıza çıktı. 2005 yılında Candan Erçetin ile beraber Yıldızların Altında müzikal tiyatrosununun başrolde yer aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir