Beyaz Show bu hafta (22 Mayıs) yine dopdolu – Konukları kim İzle?

Kanal D’nin fenomen talk show programı Beyaz Show bu hafta da dopdolu. Beyaz Show bu hafta konukları kim sorusunun da cevabı belli… Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla ekranlarımıza konuk olan Beyaz Show 22 Mayıs Cuma akşamı (bu akşam) müthiş konuklarıyla saat 23:15’te Kanal D’de!

Beyaz Show bu hafta (22 Mayıs) yine dopdolu – Konukları kim İzle?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Kanal D’den evlerimize ekranlarımıza konuk olan samimi ve bir o kadar da komedi tufanı talk show programı Beyaz Show bu hafta yine gümbür gümbür geliyor. Beyaz Show’un bu akşamki – bu haftaki konukları kim sorusunun cevabı ise aşağıda.

BEYAZ SHOW 22 MAYIS KONUKLARI

Beyaz Show’un bu akşam 23:15’te ekranlara gelecek ve canlı olarak yayınlanacak programında kimler var kimler. Öyle bir Geçer Zaman ki adlı filmde rol alan ve şu anda hamile olan Wilma Elles, Doktor ama şarkıcılığı daha iyi yapıyor, onun söylediği şarkılar adeta hayat buluyor içimizde Ferhat Göçer, magazin dünyasının renkli siması 10 parmağında 10 marifet Erol Köse, yaza şarkılarıyla damgasını vuracak isim güzel şarkıcı Ece Seçkin veee Zeynep Dizdar.

Beyaz Show 22 Mayıs Konukları; Wilma Elles, Ferhat Göçer, Erol Köse, Ece Seçkin ve Zeynip Dizdar. Beyaz Show bu akşam 23.15’te Kanal D’de!

BEYAZ SHOW 22 MAYIS CUMA FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz