Beyaz Show bu hafta (5 Haziran) sezon finali – Konukları kim

Beyaz Show 5 Haziran konukları kim, Beyaz Show bu hafta konukları kim, Beyaz Show bugünkü konukları kim? gibi soruların cevabı haberimizde. Yıllardır izlemekten bıkmadığımız Talk Show programı Beyaz Show'da bu hafta müthiş isimler var. Sezon finaliyle karşımıza çıkacak olan Beyaz Show bugün 23.15'te Kanal D'de!

Beyaz Show bu hafta (5 Haziran) sezon finali – Konukları kim

AHMET DEMİR

Kanal D’nin fenomeni, efsanesi, değişmeyeni. Ne desek az bu program için. Beyaz Show. Evet Beyaz Show bu hafta sezon finaliyle ekranlara gelecek.  Peki Beyaz Show'un bu haftaki sezon finalinde konukları kim?

BEYAZ SHOW 5 HAZİRAN (BU HAFTA) KONUKLARI

Beyaz Show’un bu akşam (5 Haziran 2015) 23:15’te ekranlarımıza konuk olacak ve Beyazıt Öztürk'ün sunacağı programında müthiş konukları var. Şarkılarıyla programa renk katacak, gençlerin hayran kaldığı isim Murat Dalkılıç.

Öbür taraftan bu sezon ekranlara veda edecek olan Star TV'nin fenomen dizisi Medcezir ekibi geliyor. Beyaz Show'da Medcezir rüzgarı esecek adeta. Medcezirden katılacak isimlerse şöyle;

Oyunculuğun hayat bulduğu hali, onu izlerken samimi bulduğumuz isim, bir zamanlar Ezel dizisinin Ali'siydi - Barış Falay. Güzelliğiyle, sesiyle, oyunculuğuyla, aşk hayatıyla gündemden hiç düşmeyen, hemen her kızın idolü Serenay Sarıkaya. Medcezir'in en sevimli, en şeker kızı, pozitif enerji saçan Hazar Ergüçlü. Vee Medcezir'in tatlı çocuğu Taner Ölmez.

Son olarak "Olmazsan Olmaz" şarkısıyla müzik dünyasını sarsan Güliz Ayla.

Beyaz Show şen kahkahalarla ve bu konuklar dışında sürpriz konuklarıyla, eğlendirmeye, güldürmeye, neşelendirmeye geliyor.

Beyaz Show sezon finali 5 Haziran (bu akşam) 23.15’te Kanal D’de!

BEYAZ SHOW 5 HAZİRAN CUMA SEZON FİNALİ FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz