Beyaz Show bu haftaki konukları kim? İşte cevabı

Kanal D’nin fenomen talk show programı Beyaz Show 8 Mayıs’ta muhteşem konuklarıyla yine bizlere eğlenceli bir gece yaşatacağa benziyor. Beyaz Show’un bu hafta konukları kim sorusunun cevabı da belli zaten. Beyaz Show 8 Mayıs Fragmanını da izleyebilirsiniz.

Beyaz Show bu haftaki konukları kim? İşte cevabı

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla yıllardır evlerimize konuk olan Beyaz Show bu haftaki konuklarıyla yine esip gürleyecek. Geçtiğimiz hafta Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu, Levent Ülgen’i konuk eden Beyaz Show’a bu hafta kimler geliyor? İşte ayrıntılar.

Kardeş Payı ekibinden; Mimik ustası Ahmet Kural ve bir an olsun yanından ayrılmayan, yapışık ikizlermiş gibi duran Murat Cemcir ile filmde onların tatlı mı tatlı kardeşleri, sesi, oyunculuğu ve güzelliğiyle dillerde sakız gibi dolaşan Seda Bakan ile birlikte Beyaz Show’da olacak.

DAHA BİTMEDİ!

Onun dışında bir de son dönemde birlikte çektikleri klip ve söyledikleri şarkıyla ortalığı esip gümleten, internette tık rekorları kıran ikili geliyor. Beyefendi kimliğiyle Oğuzhan Koç ve tam bir hanımefendi, örnek alınması gereken ünlülerden Gülben Ergen de Beyaz Show’un bu haftaki konukları arasında yerlerini alacak.

Beyaz Show 8 Mayıs Cuma akşamı saat 23:15’de Kanal D'de!

BEYAZ SHOW 8 MAYIS YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz