Görüş Bildir

Beyaz Show, Hande Doğandemir'in 'Güneşi Beklerken' performansını sunacak! kimdir?

Bu akşam ki Beyaz Show'a damgasını vuracak isim kesinle ki 'Her şey Aşktan' filmi ile yıldızı parlayan sosyolog Hande Doğandemir. Beyaz Show 29 Ocak akşamı Hande Doğandemir ile ekranlarda olacak. Peki ya Hande Doğandemir kimdir?

Beyaz Show, Hande Doğandemir'in 'Güneşi Beklerken' performansını sunacak! kimdir?

Bu akşam ki Beyaz Show'a damgasını vuracak isim kesinle ki 'Herşey Aşktan' filmi ile yıldızı parlayan sosyolog Hande Doğandemir.  Beyaz Show 29 Ocak akşamı Hande Doğandemir ile ekranlarda olacak. Peki ya Hande Doğandemir kimdir?

Kanal D'de ekranlara gelen Beyaz Show'un bu akşamki konukları arasında "Her Şey Aşktan" filminin güzel oyuncusu Hande Doğandemir yer alıyor. Peki Hande Doğandemir kimdir? İşte Hande Doğandemir hakkında merak edilenler...

Hande Doğandemir kimdir

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü Mezunudur. İletişim Sosyolojisi Üzerinde Çalışmıştır. Ortaokul ve Lisede Fransızca Eğitim Görmüştür. Üniversitede Son Sınıfta Erasmus ile Fransa'nın Lille Şehrinde Okudu.Televizyon ve İletişim Sosyolojisi Üzerinde Çalışma Yaparken Kamera Arkasında Çalışmaya Başladı ve Kamera Arkasında Çalıştıktan Sonra Oyunculuğa Başladı. Oyunculukla Birlikte TRT'de Sunuculuk Yaptı.

2011'den itibaren oyunculukla eş zamanlı 20 dakikalık Hatırlar mısınız? adlı arşiv programının kamera arkasıyla birlikte TRT Okul'da iki yıl sunuculuk yapmıştır.

Sinema kariyerindeki ilk filmi, Burak Aksak'ın "Bana Masal Anlatma" adlı filminde başrol olarak Ayperi karakterini canlandırdı.Aylin Zoi "Mecaz" adlı müzik klibinde oynadı. 2015 yılında Kerem Deren yazdığı başrolünü oynadığı 'Racon Ailem İçin' adlı dizide "Yağmur" karakteri canlandıdırdı.

Nejat İşler ile Browni intense reklamında vamp kadını canlandırdıktan sonra dikkat çekmiş.Ardından katıldığı Onur Ünlü'nün yönettiği Şubat dizisinde geleceği düşünceleri gören lunapark sahibinin kızı "Elem" (fantastik) karakteriyle birlikte eşzamanlı konuk oyuncu olarak tek bölümlük Leyla ile Mecnun dizisinde hiç konuşmadan insanlara gülen "Şans" karakteri ve sunmaya devam ettiği "Hatırlar Mısınız?" programıyla akıllarda yer edinmiş.Hemen peşinden Güneşi Beklerken dizisinde liseli atletizm sporcusu "Zeynep" rolüyle başrolde oynayarak tanınmıştır. Lipton şans öpücüğü reklamlarında Güneşi Beklerken dizisinde baş rolü paylaştığı rol arkadaşı  Kerem Bürsin ile marka yüzü oldu.

2011-2012 yılları arasında, TRT 1'de yayınlanan Sen de Gitme dizisinde iki sezon acil doktoru Aslı karakterini canlandırmıştır.Dizinin 2.sezonu ile birlikte eşzamanlı olarak TRT Okul'da "Hatırlar Mısınız?" programını sunmaya başladı.

Ardından aynı sezon "İbret ailem" adlı yaz dizisinde albenili ipek karakteriyle absürt-komedi oynadı.Konuk oyuncu olarak tek bölümlük Vanlı depremzedeyi oynadığı Böyle Bitmesin dizisi hariç bir süre sadece sunuculuk yaptı.

Kamera arkasında gelen tekliflerle başrollerini oynadığı kısa süreli Keskin Bıçak ve Kahramanlar dizileriyle oyunculuğa adım atmış.Sonrasında 2010'da kamera arkasında çalışmaya devam ederken Altan Gördüm ve Vahide Perçin'den Akademi 35 buçuktan oyunculuk eğitimi aldı. Atasay doğum günü kutlama reklamında oynamış ve Avon Dergisi'nin 2010 Haziran ayının "Yüz Güzeli" seçilmiştir.

İletişim sosyolojisi üzerinde tez hazırlarken bir yapım şirketinde stajerlik yapan sosyolog Hande Doğandemir çeşitli yapım ve rejilerde çalıştı.Kamera arkasında editör yardımcısı olarak en son program içeriği hazırladı.

Dizi Rol Yayın Tarihi Bölüm Sayısı
Racon : Ailem İçin Yağmur/(Azra) 2015 4 BÖLÜM(1.den itibaren)
Güneşi Beklerken Zeynep Yılmaz/Güzel/Sayer Başrol 2013-2014 54 BÖLÜM
Leyla ile Mecnun Şans Konuk oyuncu / repliksiz 2013 1 BÖLÜM (94.bölümde)
Şubat Elem Katıldı 11 BÖLÜM (22.den itibaren)
Böyle Bitmesin Ceylan Ağalı Konuk oyuncu 2012 1 BÖLÜM (6.bölümde)
İbreti Ailem İpek Şenocak 8 BÖLÜM
Sen De Gitme Aslı 2011-2012 53 BÖLÜM (34.bölüm hariç)
Keskin Bıçak Aslı Karaağaç Başrol 2010 6 BÖLÜM
Kahramanlar Zeynep Kayhan Başrol / Ayrıldı / dublaj 3 BÖLÜM (3.ye kadar)
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir