Görüş Bildir

Beyazıt Öztürk; Yapmayın arkadaşlar ya!

Yıllardan beri Beyaz Show programıyla Türkiye’nin neşe kaynağı haline gelen Beyazıt Öztürk boynundaki yağ bezesini aldırmak suretiyle bıçak altına yattı. Beyaz aynı gün hastaneden taburcu oldu. Hastane çıkışı gazetecilere sağlık durumuyla alakalı bilgiler veren Beyazıt Öztürk, gayet iyi olduğunu dile getirdi. Beyazıt Öztürk yağ bezesini aldırdı, açtı ağzını yumdu gözünü! Beyazıt Öztürk; Yapmayın arkadaşlar ya!

Beyazıt Öztürk; Yapmayın arkadaşlar ya!

Türkiye'nin en sevdiği komedyenlerden biri olan Beyazıt öztürk, “Beyaz Show” koşuşturmacası başlamadan hemen önce boynundaki yağ bezesini aldırmak için operasyon geçirdi. Aynı gün taburcu edilen ünlü şovmen, Maslak Acıbadem Hastanesi çıkışında habercilere sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi: “Sağlığım gayet iyi, ufak bir beze vardı onu aldırdım sadece.” Beyazıt Öztürk; Yapmayın arkadaşlar ya!

EBRU ESKİ DOSTUM                                          

Öztürk, Bodrum tatilinde birlikte görüntülendiği Ebru Güzel'le ilgili aşk iddialarına da yanıt verdi. Aralarındakinin özel bir arkadaşlık olmadığını belirten şovmen, “Ebru eski dostumdur. Aramızda öyle sandığınız gibi bir şey kesinlikle yok” dedi.Beyazıt Öztürk; Yapmayın arkadaşlar ya!

ARKADAŞLAR SORMAYIN LÜTFEN

Beyazıt Öztürk'ün hastaneden çıktığı saatlerde Bebek'te objektife takılan Ebru Güzel ise aşk iddiaları nedeniyle tedirgindi. Güzel, sorular üzerine “Arkadaşlar bana bir şey sormayın lütfen” deyip uzaklaştı.

Kaynak: Hürriyet/Kelebek

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi