Görüş Bildir

Bir evet de Hatice Şendil'den geldi!

Biz onu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ebru karakteriyle tanıdık, daha sonra Dila Hanım’da başrol oynadı. Şimdilerde ise Star’da yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Elif karakterine hayat veriyor. İşte o Hatice Şendil, bundan tam 5 yıl önce rol arkadaşı Burak Sağyaşarla sette tanışmış ve birbirlerine aşık olmuşlardı. Bu birliktelik nikâh masasına taşındı. Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar çifti dillere destan olacak bir düğünle evlendiler. Bir evet de Hatice Şendil'den geldi.

Bir evet de Hatice Şendil'den geldi!

EMRE ATEŞ

Oyunculuk performansı ve duru güzelliğiyle hayran olunan Hatice Şendil, 5 yıldır birliktelik yaşadığı Burak Sağyaşar ile dünya evine girdi. Hepinizin bildiği gibi birbirlerine öylesine yakışan çift Ekim ayında nişanlanmıştı.

CANNES ARASINDA KARAR VERMİŞLER

Gecce’nin haberine göre; 5 yıldır birliktelik yaşayan Hatice Şendil Burak Sağyaşar çifti Cannes tatilinde evlenmeye karar vermişler. İkili görkemli bir düğünle dünya evine girdi ve hayat arkadaşı oldular artık.

ÜNLÜLER GEÇİDİ!

Düğünde ise tam anlamıyla ünlüler geçidi yaşandı. Pelin Karahan ve eşi, Medcezir’in Yaman’ı Çağatay Ulusoy, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi tüm ekibi, Özcan Deniz, Merve Boluğur, Kıvanç Tatlıtuğ, Begüm Kütük, Tolgahan Sayışman, Ceylan Çapa gibi birçok ünlü isim katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi