Bodrum'da Kurtalan Ekspres ve Haluk Levent konseri

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde birbiri ardına sahne alan Kurtalan Ekspres ve Haluk Levent, unutulmaz bir konsere imza attı. Barış Manço şarkılarının damga vurduğu konserde, Cem Karaca ve grubun gitaristlerinden Bahadır Akkuzu da anıldı.

Bodrum'da Kurtalan Ekspres ve Haluk Levent konseri

Bodrum Mandalin Bar'daki konser programında sahneye ilk olarak; Barış Manço'nun 1972 yılında kurduğu Kurtalan Ekspres grubu çıktı. 'Dönence' adlı şarkıyla hayranlarının karşısına çıkan grubun basgitarcısı Ahmet Güvenç, "Bizim burada olmamızı sağlayan çok önemli kişiler var. Sahneye bakıp göremediğiniz ama aslında onlar buradalar" diyerek Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu'yu andı. Kurtalan Ekspres konsere, 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa' ve 'Dağlar Dağlar' şarkısıyla devam etti. Barış Manço'nun şarkılarından oluşan potpori yaptı. Kurtalan Ekspres'in bir saati aşan performansının ardından konserin ilk bölümü tamamlandı.
HALUK LEVENT DE 'DÖNENCE'YLE BAŞLADI
Konserin saat 02.30 sıralarında başlayan ikinci bölümde bu kez sahneye Haluk levent çıktı. Ünlü rockçı Haluk Levent'te konserine Kurtalan Ekspres gibi 'Dönence' şarkısıyla başladı. 'Can bedenden çıkmayınca' adlı şarkıyla konserini sürdüren Levent, "Bodrum'da sahne almak çok zormuş. Gecenin kaçında çıkıyoruz. Biz alışmışız 10 buçukta çıkmaya, Uykum geldi bir ara" dedi. Konserin Kurtalan Ekpres - Haluk Levent Konseri olduğunu vurgulayan Levent, "Ayda bir iki kez birlikte konserler veriyoruz. Ben de seviyorum bu şarkıları söylemeyi" diye konuştu.
"ROCKÇI GÖRÜNÜMLÜ ARTO GİBİYİM"
'Unutamadım' adlı şarkıyı dinleyenlerin arasına girip kendine eşlik eden hayranları ile birlikte söyleyen Haluk Levent, bazı hayranlarıyla dans etti. Levent, "Hani doğan görünümlü şahin vardır bilir misiniz? Ben bugün rockçı görünümlü Arto gibiyim" derken izleyicileri güldürdü. Levent sitemli mesajlar da verdi, "Bütün konserler doluyor. Ben dinleyicilerime şaşırıyorum. Yaklaşık 5 yıldır kliplerim dönmüyor, albüm yapmıyorum, bütün konserlerim doluyor. Mahalle jargonu ile sadece ve sadece adliye koridorlarında 10 yıl önceki sıkıntılarım yaşanıyor. Buna rağmen geliyorsunuz. Ben de mahalle jargonu ile diyorum ki seviyorum lan sizi" dedi.
'Zor Aşk', ve ardından 'Tamirci Çırağı' adı şarkı ile konsere devam eden Haluk levent ile Kurtalan Ekspresi dinleyemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

FOTOĞRAF



Kaynak: DHA

Çok Okunan Haberler