Böyle gelin adayı görmediniz, damadı ileri zekalı buldu!

Hakikaten siz de okuduğunuzda şaka mı bu diyeceksiniz. Ancak ne yazık ki gerçek. Evlilik programları artık hayatımızın bir parçası maalesef. Her hafta illa ki bir iki skandal oluyor haberlere konu olan. Bu kez Evleneceksen Gel programında şoke eden bir gelişme yaşandı. Bir gelin adayı damadı fazla zeki bulduğunu söyleyerek talibini kabul etmedi. Ne desek bilemedik ama galiba “Kadınlar kendilerinden zeki erkek istemezler” sözü burada geçerli oluyor.

Böyle gelin adayı görmediniz, damadı ileri zekalı buldu!

EMRE ATEŞ

Show TV’de yayınlanan ve Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın sunduğu Evleneceksen Gel Evlilik programının dünkü bölümünde şoke edecek anlar yaşandı.

KADINLAR KENDİLERİNDEN ZEKİ İSTEMEZLER

Gelin adayı İranlı Roghayeh, talibi ekonomist damat adayı Recep Bey’i herkesi şoke eden açıklamayla reddetti. Karar anı sonrası konuşan gelin adayı Roghayeh, “Kararım olumsuz. Beyefendinin fazla zekası var” dedi ve stüdyo şoka uğradı.

ŞAKA YAPIYORSUN HERHALDE

Gelin adayının bu kararı programın sunucusu Uğur Aslan'ı şoka uğrattı. Uğur Aslan, “Fazla zekası var. Şaka mı yapıyorsun” diye çıkıştı. Damat adayı ise “Ben sana matematik sorusu sormayacağım” diyerek şaşkınlığını belirtti.

DAMADI FAZLA ZEKİ BULDU İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz