Bu akşam TV’de ne var? Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yabani, hangisini seyretmeli?

5 Mart Salı günü televizyon kanallarında hangi dizi ve programlar var? Show TV, Star, ATV, TRT, NOW Hd’de hangi yapımlar ekranlara gelecek. İzleyici bu akşam ne seyredecek? İşte bu akşam tvlerde olan dizi ve programlardan seçmeler

Bu akşam TV’de ne var? Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yabani, hangisini seyretmeli?

5 Mart 2024 Salı akşamı televizyon kanallarında birbirinden kaliteli dizi ve programlar ekranlara gelecek. Gelin kısaca bi göz atalım ki tv izleyicisi bi nebze de olsa fikir sahibi olsun.

SHOW TV: BAHAR

Bu akşam 3. Bölümüyle ekranlara gelecek olan Bahar dizisinin konusu her ne kadar tanıdık gelse de oyuncularının ustaca rollerini içselleştirerek oynaması izleyiciyi kendilerine hayran bıraktı. Geçtiğimiz hafta da Bahar dizisi reytinglerde birinci olarak bunu kanıtladı.

20 yıl önce doktorluğu bırakan Bahar’ın ailesiyle doktorluk arasındaki zorlukları anlatan dizi izlenmeye değer.

STAR TV: DÜĞÜN DERNEK 2 SÜNNET

Star Tv’de bu akşam dizi yerine başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oynadığı Düğün Dernek 2: Sünnet filmi ekranlara geliyor.

Keyifli vakit geçirmek ve bol kahkaha atmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir yapım.

KANAL D: İNCİ TANELERİ

Kanal D’de bu akşam Yılmaz Erdoğan’ın son bombası İnci Taneleri tekrar bölümüyle yayınlanıyor.

Sosyal medyada fenomen olmuş Dilber’in meraklıları ekran başına.

ATV: BEN BU CİHANA SIĞMAZAM

ATV’de bu akşam Oktay Kaynarca’nın Cezayir karakterine hayat verdiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümüyle yayınlanıyor.

Aksiyon sevenlerin tercihi.

NOWTV: YABANİ

Fox/Now TV’de bu akşam Yabani dizisi yeni bölümüyle yayınlanıyor. Dolunay Soysert’in başrolde oynadığı yapımda sokaklardan saraylara geçiş yapan Yaban’ın hayatı konu ediliyor. Dram ve romantizmin birarada olduğu yapım meraklıları için.

TV8: SURVİVOR ALL STAR

TV8’de bu akşam her zamanki gibi Survivor All Star yeni bölümüyle. Her bölümünü nefeslerini tutarak izleyen ciddi bir seyirci kitlesine sahip programı kaçırmak istemeyenler saatlerini kursun.

KANAL 7: ESARET/RÜZGARLI TEPE

Kanal 7’de hafta içi her akşam peşpeşe iki arkası yarın dizisi yayınlanıyor. Bu akşam da Önce Esaret ve ardından henüz yeni sayılan Rüzgarlı Tepe var.

Kaynak: Diyarbakır Söz