Bülent Şakrak ile 8 Yıllık Evliliği 15 Dakikada Bitmişti! Ceyda Düvenci Aradığı Aşkı Buldu

Geçtiğimiz yıl, Türkiye'nin ünlü isimlerinden Bülent Şakrak ile oyuncu Ceyda Düvenci'nin 8 yıllık evliliği sadece 15 dakikada sona erdi. Bu hızlı boşanma kararı, kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yarattı ve medya gündemini uzun süre meşgul etti. Ancak Ceyda Düvenci, aşk arayışını sürdürerek sonunda istediği mutluluğu buldu. Bu yazıda, Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin hızlı boşanma süreci, sonraki ilişkileri ve duygusal serüvenleri detaylı bir şekilde ele alınacak.

Bülent Şakrak ile 8 Yıllık Evliliği 15 Dakikada Bitmişti! Ceyda Düvenci Aradığı Aşkı Buldu

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakikada bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci şimdi de aşk bombasıyla gündeme geldi. İki çocuk annesi ünlü oyuncu aradığı aşkı sonunda buldu.

Ceyda Düvenci'nin Yeni Aşkı: Güçlü Mete

Ceyda Düvenci'nin, radyo programcısı Güçlü Mete ile aşk yaşadığı iddia edildi. Güçlü Mete 2003 yılında evlendiği Ebru Cündübeyoğlu'ndan 2022'de boşanmıştı.

Boşanmadan Sonra Yeni Bir Başlangıç

Son dönemde verdiği kilolar ile adından söz ettiren Ceyda Düvenci aradığı aşkı sonunda buldu. Habertürk'ün edindiği bilgilere göre; ünlü oyuncu, ayrılıktan 8 ay sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Ceyda Düvenci: Aşkın Yaşı Yoktur!

Ceyda Düvenci, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda aşk üzerine açıklamalarda bulundu. "Büyük konuşmak istemem, bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hâlâ… 46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım. Hayatın içinde aşkı her yerden bulabilen bir kadınım. Dinlediğim müzikte, okuduğum kitapta izlediğim film de… Aşk benim için çok bütünsel bir duygu illa yol arkadaşına, hayat arkadaşını hissettiğin bir duygu değil ama o da olacak. 'Bir daha aşık olmam' gibi bir duygum yok, kimsenin de olmasın. 'Artık bitti unumuzu eledik, eleğimizi astık olmasın' 70 yaşında bile aşık olabilir insan. Birlikte yaşlanacağı birinin olması kadar güzel bir şey var mı? Kimse yalnız kalmasın" demişti.

Ceyda Düvenci'nin Evlilik Serüveni

2015'te nikâh masasına oturan ve Ali adında bir çocukları bulunan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, geçtiğimiz yıl temmuz ayında boşanmıştı. Evliliklerini İzmir-Ödemiş Adliyesi'nde 15 dakika süren bir duruşmada anlaşmalı olarak sonlandırdılar.

Ceyda Düvenci'nin Fit ve Mutlu Hayatı

Ceyda Düvenci, son dönemde fit haliyle ve sağlıklı yaşamıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Her fırsatta spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi önemsediğini belirten Düvenci, sosyal medya hesaplarından takipçileriyle sağlıklı yaşam ipuçları paylaşıyor.

Ceyda Düvenci'nin Kariyeri

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Türk televizyon ve sinemasının sevilen yüzlerinden biridir. Birçok dizi ve filmde rol almış, oyunculuk kariyerinde başarılı işlere imza atmıştır.

Ceyda Düvenci, evlilikten sonra yaşadığı aşk ve mutlulukla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sağlıklı yaşamıyla da örnek olan Düvenci, kariyeri ve özel hayatındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Ceyda Düvenci'nin yeni aşkıyla mutlu bir ilişki yaşaması, hayranlarını sevindirdi. Kendisi gibi birçok kişi, yaşamın her döneminde mutluluğun ve aşkın mümkün olduğunu görmekten memnuniyet duyuyor.

Kaynak: İHA