Burak Özçivit Fahriye Evcen oğluna kardeş mi geliyor

Burak Özçivit Fahriye Evcen'in oğlu Karan Özçivit'e kardeş mi geliyor? Fahriye Evcen hamile mi? Geçtiğimiz gün içerisinde 20 milyon takipçisinin bulunduğu İnstagram hesabından Fahriye Evcen oğlu ile birlikte paylaştığı fotoğraf olay oldu ve kafalarda soru işareti bıraktı.

Burak Özçivit Fahriye Evcen oğluna kardeş mi geliyor

Burak Özçivit Fahriye Evcen'in oğlu Karan Özçivit'e kardeş mi geliyor? Fahriye Evcen hamile mi? Geçtiğimiz gün içerisinde 20 milyon takipçisinin bulunduğu İnstagram hesabından Fahriye Evcen oğlu ile birlikte paylaştığı fotoğraf olay oldu ve kafalarda soru işareti bıraktı. Salgın sebebiyle evlerinde karantina da bulunan Fahriye Evcen oğlu ile birlikte vakit geçirmekte. Zaman zaman paylaşımlarda bulunan Evcen, geçtiğimiz günlerde eli karnında yaptığı paylaşımı ile Fahriye Evcen hamile mi sorularını akıllara getirdi. bakalın işin iç yüzü nasıl mış.

Evcen'in "Doğayla ben, benimle doğa" notuyla paylaştığı fotoğraftaki ince bir detayda elinin karnında olduğu gözlemlendi.

Konu ile alakalı olarak Fahriye Evce henüz bir açıklama yapmadı.

EVCEN EKRANLARA GERİ DÖNECEK

Fahriye Evcen geçen günlerde bir kozmetik markası ile yeni iş birliğini Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu.

Öte yandan Fahriye Evcen görümcesi ile arasının bozuk olduğu iddialarına da şöyle cevap vermişti:

O hesap, aktif kullanılmayan bir hesap. Yazıldığı gibi bir durum söz konusu değil. Aramızda yansıtıldığı gibi bir sorun kesinlikle yok.

Kaynak: Diyarbakır Söz