Burcu Esmersoy platonik aşkı Arda Turan'a aşk-ı itiraf mı yaptı! 'Aşkımın arkadaşı'

Burcu Esmersoy Arda Turan birlikteliğinde son nokta golü. Aralarında aşk dedikoduları çıksa da sıkı fıkı dost oldukları bilinen Arda Turan ile Burcu Esmersoy arasındaki gerginlik olduğu iddiaları ilk ağız Burcu Esmersot tarafından yalanlandı.

Burcu Esmersoy platonik aşkı Arda Turan'a aşk-ı itiraf mı yaptı! 'Aşkımın arkadaşı'

Burcu Esmersoy Arda Turan birlikteliğinde son nokta golü. Aralarında aşk dedikoduları çıksa da sıkı fıkı dost oldukları bilinen Arda Turan ile Burcu Esmersoy arasındaki gerginlik olduğu iddiaları ilk ağız Burcu Esmersot tarafından yalanlandı.

Kendinden sıkça söz ettirmeyi başaran Burcu Esmersoy Arda Turan ile ilişkisi hakkında cesur açıklamalar yaptı

 Kendinden sıkça söz ettirmeyi başaran Burcu Esmersoy Arda Turan ile ilişkisi hakkında cesur açıklamalar yaptı. Sık sık haklarında dedikodu çıkan Esmersoy ve Turan'ın yakın arkadaş olduğu bilinse de artık pek görüşmedikleri de konuşuluyor.

Esmersoy Hürriyet'e yaptığı açıklamalarda "Arda’ya hissettiğim duygu aşktan daha büyük" dedi.

İşte Esmersoy'un açıklamalarından satırbaşları;

"Yılan hikâyesine dönen Arda Turan meselesiyle başlayalım. Gerçekten kanka mıydınız yani?

- Arda’ya hissettiğim duygu aşktan daha büyük. Çok büyük bir dostluk. İlk kez sana söyleyeyim; çok âşık olduğum biri vardı. Arda onun kardeşi gibi. Benim kitabımda daha önce sevgilim olan bir erkeğin çevresinden biriyle birlikte olmak yazmaz. Sevgililerimin erkek arkadaşlarıyla yakın olurum ama onlarla çıkmam.

Peki nasıl bir ilişki sizinki?

- Arda benim omzunda ağladığım biri. Ayrılık sürecinde de bana çok destek oldu.

 Şu an konuşuyor musunuz?

- Tabii konuşuyoruz.

Madem öyle, GQ’nun töreninde o ödül alırken neden sahneyi terk ettiniz?

- Sahneye birini davet ettikten sonra rol çalmamak için uzaklaşırım. Bunu sadece Arda’ya yapılmış gibi göstermek çok ayıp.

Gecenin sonunda birbirinizi sosyal medya hesaplarınızdan sildiğiniz yazıldı...

- Ben takip ediyorum. Çünkü hayatımda onu takip etmememi isteyen biri yok!"

Arda ile Burcu ilişkisinin geçmişi!

Cem Yılmaz önceki akşam GQ’nun ödül gecesinde sahneye çıktığı anda yaptığı doğal esprileri ile salondaki herkesi kırdı geçirdi. Herkesin ortak fikri “Artık stand-up’lara başlamalı” oldu. Çünkü son yıllarda yaptığı sinema filmleri çok kişiyi mutlu etmiyor. O yüzden acilen bu inadından vazgeçip stand-up için çalışmalı. Hatta hiç ayrılamadığı Ozan Güven’i de dahil etsin bu sefer. Bir sinerji olur hem fena mı? Bu arada Cem Yılmaz aldığı kötü gişe sonucundan mıdır bilinmez pek güleryüzlüydü herkese. Herkese gülücükler dağıttı, fotoğraf çektirdi.

ARDA İLE BURCU

İşte en merak edilen ikili. GQ gecesinin sunucusu Burcu Esmersoy ile Arda Turan aylardır konuşmuyorlar. Yan yana gelip gelmeyecekleri merak konusuydu. Ve gelmediler. Burcu Esmersoy, Arda’yı sahneye çağırırken “Keşke sesim kısık olmasaydı da bağırarak anons etseydim” diyerek onere etti. Ama Arda sahneye çıkmak için oyalandı. Normalde sahneye çıkan herkes Burcu ile tokalaştı, öpüştü, selamlaştı. Ama Arda Turan hiç selam vermedi. Burcu Esmersoy da Arda Turan sahneye çıkınca en köşeye gitti. Yan yana gelmediler, selamlaşmadılar. Bu görüntüleri HTDokun ile izleyebilirsiniz. İkinci defa sahneye davet ettiğinde de asla selam vermedi. Üstelik Arda’nın sevgilisi Aslıhan’a teşekkür etmesi de gecenin en çok konuşulan konusuydu.

Ama bir kadın olarak ben bu durumda yine bir kadına üzüldüm. Keşke bir küçük selamı belki başıyla bile çok görmemeliydi. Hem bu konu bu kadar uzamazdı hem de bir başka kadın bu kadar kötü bir duruma düşürülmezdi.

ÜNLÜLERİN OBJEKTİFİNDENÜnlü isimler Instagram'da bu... BURCU ESMERSOY'DAN ARDA TURAN CEVABINeden görüşemediklerini açıkladı...

EN SIKICI PARTİ BİZİMKİ

Yılın en prestijli ve şık ödül töreni GQ gerçekten. Okan Can Yantır yönetimindeki derginin gecesinde herkes acayip şıktı. Beyler smokin, hanımlar gece tuvaleti giymişti. Öncelikle ekibi tebrik ederim bunu sağlayabildikleri için. Ama tören sonrasında yapılan partilerin en sıkıcısı bizim ülkemizde olduğunu düşünüyorum. Kimse dans etmiyor. Hatta sopa yutmuş gibi duruyorlar. Kasmayın hanımlar beyler. Dans etmekten korkmayın.

Kaynak: Diyarbakır Söz