Burcu Esmersoy’dan Glamour için efsane pozlar, Burcu Esmersoy Kimdir?

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, “Sex and The City”nin unutulmaz oyuncusu Mr. Big’i Chris Noth ile unutulmayacak bir röportoja imza attı. Glamour için birbirinden seksi pozlar veren Burcu Esmersoy, erkekler hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Burcu Esmersoy’dan Glamour için efsane pozlar, Burcu Esmersoy Kimdir?

“Sex and The City”nin efsane Mr. Big’i Chris Noth ile Burcu Esmersoy, Glamour Türkiye için İstanbul’da bir araya geldi. Seksi pozlar veren ikili, çekim sonrası soruları yanıtladı.

Chris Noth: “Tekrar tekrar izledikleri için başkalarına göre durum farklı tabii, ama hâlâ Mr. Big olarak anılmak beni güldürüyor. Yedi yıl önce onunla işim bitti.”

Burcu Esmersoy: “Ben erkeklerden sadakat beklememem gerektiğini bilerek giriyorum ilişkiye. Sevgiyi ve sadakati önceden garanti edemezsiniz.”

Ankara'da meydana gelen terör saldırısı sonrasında tek yürek oldu. Kulüpler, sporcular, yöneticiler, spor spikerleri ve yorumcular hain saldırıya duydukları tepkiyi sosyal medya yoluyla ifade etti. Saldırı sonrası en çarpıcı yorumlardan biri Burcu Esmersoy’dan geldi. Esmersoy, yakın arkadaşı manken Özge Ulusoy ve kardeşinin Instagram mesajını paylaştı:

“Benim babam yaklaşık 20 sene boyunca her akşam o servislere binip, o köşeden geçip evine, bizlere ulaştı. Benim hala görüştüğüm arkadaşlarımın, dostlarımın babaları da öyle. Ankara bir zamanlar bu ülkenin mütevazı kalbi, başkentiydi. Sıkıcıydı ama biz severdik çünkü güvenilirdi. Akşamları servislere binerek eve giden, gidebilen babaların yaşadığı, savunmasızca katledilmediği şehirdi. 1989 yılında Kızılay’ın göbeğinde güvenle çoluk çocuk halay çektiğimiz Ankara’mı katledenlere lanet olsun.”

Özge Ulusoy da ablasının yazdığı bu mesaj için, “Duyunca kalbimden bir şey koptu yine. Ablam hislerimi yazıya dökmüş. Güzel ülkemin başkentine, memleketime ağlıyorum. Elim ayağım titreyerek annemi babamı aradım. Hayatını kaybeden güzel canlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sevdiklerine sabır diliyorum” ifadesini kullandı..

Ekranların sevilen yemek programı Ver Fırına'nın sunucusu olan Burcu Esmersoy yine yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde bağdat caddesinde yaşanan tecavüz olayına sessiz kalamayan Burcu Esmersoy gündeme yaptığı açıklamalar ile geldi. Kadına yönelik anlamlı tepkilerde bulunup artık "şiddet faillerine ağır ceza verilsin" açıklamalarında bulunan ve tecavüz eden şahsın serbest bırakılmasına bir o kadarda sinirlenen Ver fırına sunucusu Burcu Esmersoy söylediği sözler ile şaşırttı.

Bağdat Caddesi’ndeki tecavüz dehşetinin yankıları devam ederken Burcu Esmersoy’dan kadına şiddete yönelik anlamlı tepki! Geçtiğimiz günlerde trafikte seyir halindeyken yanındaki kadına şiddet uygulayan bir kişinin plakasını Twitter’da paylaşıp yakalanmasını sağlayan sunucu, şahsın serbest bırakılmasına isyan etti.

Tuna Aksu ile Nişantaşı’nda yemek yiyen Esmersoy, çıkışta gazetecilere olay gününe dair açıklama yaptı. Güzel sunucu, “Şiddete şahit olunca dayanamadım plakasını paylaştım. Ama adamı serbest bırakmışlar. Bu tür olayların faillerine ağır cezalar verilmeli. Kadına şiddet cezasız kalmasın” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kadına şiddet konusunda sert açıklamalar yapan Esmersoy, “Siz hiç şiddet gördünüz mü?” sorusunu yanıtsız bırakarak kafaları karıştırdı.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan bir zamanlar tv8 de yayınlanan Ver fırına yemek proğramını sunan Burcu EsmersoyÖnceki gün sevgilisi Tuna Aksu ile Bebek'e giden sunucu Nişantaşı'na dönmek istedi. Yanında köpeği olduğu için hiçbir taksinin almadığı Esmersoy ve köpeği soğukta kalakaldığını açıkladı.Şöhreti işe yaramayıp dakikalarca taksi bekleyen güzel sunucu ve sevgilisi daha sonra hayvan sever bir taksicinin gelmesiyle Nişantaşı'na döndüğünü bildirdi.

Önceki gün sevgilisi Tuna Aksu ile Bebek'e giden sunucu, Nişantaşı'na dönmek istedi. Yanında köpeği olduğu için hiçbir taksinin almadığı Esmersoy, dakikalarca soğukta titredi.Güzel sunucu Burcu Esmersoy'un yaz aylarından beri birlikte olduğu Tuna Aksu ile aşkı adım adım evliliğe gidiyor. The House Cafe'nin genel müdürü ve ortağı Tuna Aksu ile sık sık işyerinin ve evinin bulunduğu Nişantaşı'nda görüntülenen Burcu Esmersoy, önceki gün değişiklik yaparak Bebek'e gitti.

Boğaz havası alıp keyif yapmak isteyen güzel sunucuya eşlik eden Tuna Aksu, yanında köpeğini de getirdi. Bir mekanda oturan sevgilileri dönüşte kötü bir sürpriz bekliyordu. Araba kullanmayı sevmediği için sık sık taksiye binen Tuna Bey, Nişantaşı'ndan Bebek'e tanıdık taksiyle rahat bir şekilde geldi. Ancak dönüşte ise problem yaşadı.

Güzel sunucu ve sevgilisi yanlarında köpekleriyle taksiye binmek istedi. Yoldan geçen birçok taksi şoförü boş olmalarına rağmen arabaları kirlenmesin diye durmadı. Yanlarında köpek olduğu için taksiye alınmayan Burcu Esmersoy ise soğuk havada isyan etti. Şöhreti işe yaramayıp dakikalarca taksi bekleyen güzel sunucu ve sevgilisi daha sonra hayvansever bir taksicinin gelmesiyle Nişantaşı'na döndü.  Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan bir zamanlar tv8 de yayınlanan Ver fırına yemek proğramını  sunan Burcu Esmersoy sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama kadına yönelik şiddeti fena ifşa etti.Esmersoy’un takipçilerinden olayı duyurmak için paylaşımda bulunanlar olsa da, bazı kullanıcılar sunucuyu polisi aramak yerine olayı Twitter’da duyurduğu için eleştirdi.

Burcu Esmersoy trafikte kadına yönelik şiddete kayıtsız kalmayarak polise ihbar etti. Burcu Esmersoy trafikte kadını yönelik şiddete kayıtsız kalmadı. Burcu Esmersoy trafikte karşılaştığı kadına yönelik şiddete kayıtsız kalmayarak polisi aradı. Daha sonra arabanın fotoğrafını çekerek Esmersoy, yer Baltalimanı arabanın içindeki adam çevredekilere aldırmadan arabanın içinde kadını dövüyor diyerek örnek davranış sergiledi.

Twitter hesabından lüks bir otomobilin fotoğrafını paylaşan Burcu Esmersoy, “Bu arabanın içindeki adam, yanındaki kadını dövüyor şu an. Hem de tepki gösterenlere aldırmadan! Yer Baltalimanı Işıklar” yazdı. Kendisine yönelik "Buraya yazacağına, polisi arasana" tepkilerine yanıt veren Esmersoy, "Bana iş öğretenlere notum; zaten 155’i aradım ve bildirdim. Ekip yönlendirildi" dedi. Çok sayıda takipçisi ise yaptığı ihbardan ötürü Esmersoy’u tebrik etti.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son olarak tv8 yayınlanan Ver Fırına Proğramını sunan Burcu Esmersoy hakkında O açıklama takipçisinden düştü.Tatil için geçtiğimiz günlerde Miami'ye giden Burcu Esmersoy, çektiği resimi Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Beyaz mini şortu ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Esmersoy, resimin altına "Tatilci" notunu düştü.Burcu Esmersoy'un fotoğrafına onlarca yorum yapıldı. Bir takipçisinin yazdığı "Bu kadının 39 yaşında olduğuna beni kimse inandıramaz" mesajı dikkat çekti.

Tatil için geçtiğimiz günlerde Miami’ye giden Burcu Esmersoy, çektiği resimi Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Beyaz mini şortu ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Esmersoy, resimin altına "Tatilci" notunu düştü.Burcu Esmersoy’un fotoğrafına onlarca yorum yapıldı. Bir takipçisinin yazdığı "Bu kadının 39 yaşında olduğuna beni kimse inandıramaz" mesajı dikkat çekti. Burcu Esmersoy katıldığı bir etkinlikte hem güzelliği ilehem de samimiyetiyle oldukça dikkat çekiciydi. İstanbul’da bir söyleşiyekatılan Burcu Esmersoy, merak edilen soruları yanıtladı.Yılbaşı planınız nediye sorulduğunda ’evde tombala oynayacağım’ cevabını verdi.Bir dinleyici Esmersoy’a ’Yılbaşında ne yapıyorsunuz?’ diyesorunca ünlü sunucu "20 yıl önce arkadaşlarımla yılbaşı planı yapmıştık.Kuruçeşme’de Kenan Doğulu’yu dinlemeye gidecektik. Saat 20.00’de evden çıktık,trafikten dolayı yeni yıla arabada girdik. O günden beri yılbaşında evdeyim.Yeni yıl akşamı trafik hiç çekilmez, hem de her yer pahalı. Evde tombalaoynayacağım" dedi.

Muhteşem diksiyonuile bir çok toplantıya sunuculuk yapan Burcu Emersoy bu kez Antalya FilmFestivalinde sahnedeydi. Güzel sunucu sahnede zor anlar yaşadı.Güzelliği ile gözkamaştıran sunumu ile herkesi mest eden Burcu Esmersoy 52.Uluslararası AntalyaFilm Festivali’ne sunumuyla damga vurdu. Burcu Esmersoy’a dünyaca ünlü yıldızJeremy Iron sözleri ile çok utandırdı.Burcu Esmersoygüzelliği ile dikkat çekmeye devam ediyor. 52.Uluslararası Antalya FilmFestivali’nde sunuculuk yaptı. Adı Arda Turan ile aşk iddialarına karışmıştıgüzel sunucunun ama şimdilerde Tuna isimli sevgilisiyle aynı evde yaşıyor.Burcu Esmersoy sahnede büyük şok yaşadı.

Güzelliği vesunuculuğu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakan Burcu Esmersoy 52.Uluslararası Antalya Film Festivali’nin açılış töreninde sunuculuk yapanEsmersoy Jeremy Irons’un kendisine iltifatlar yağdırmasından sonra çok utandı.Burcu Esmersoysunuculuğu yaptığı 52. UluslararasıAntalya Film Festivali’nde çok zor anlar yaşadı. Dünyaca ünlü oyuncu JeremyIrons, 52. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin açılış töreninde, sahnedegecenin sunucusu bir dönem Barcelona’ya transfer olan milli futbolcu Arda Turanile aralarında aşk dedikoduları çıkan Burcu Esmersoy’u görünce "Ne kadargüzel bir kadın" demişti.Güzeller güzeli sunucu, ilk defa hayatımıza Didem şarkısınınklibinde oynayarak giren Esmersoy Jeremy Irons’un kendisine yaptığı builtifatla ilgil açıklamalarda bulundu.Burcu Esmersoy’un ilginç açıklamaları şu şekildi."Dünyanın en iyi aktörlerinin başında gelen birinsandan böyle bir iltifat gelmesi inanılmaz onore edici. Utandım, gururduydum. ’Lolita’dan ’Lion King’ seslendirmesine, ’Borgias’ dizisindekikarakterinden ’Water Land’ ve ’Kafka’ya kadar beğendiğim birçok işi var."

Yaz aylarında aşkyaşadığı sevgilisisnin müdürlüğünü yaptığı kafeye koşan Esmersoy birde fotoğrafpaylaşınca eski aşkını unutmadığını gösterdi. Burcu Esmersoy’un sevgilisi göğüskıllarıyla şoke etti.Güzelliğiyle Nefesleri Kesen Burcu Esmersoy’dan Şoke EdenGelişmeler yaşanıyor ABD İş tatil için için giden Burcu Apar topar tatiliniyarıda keserek Türkiye’ye döndü.Yaz aylarında aşk yaşadığı sevgilisisnin müdürlüğünü yaptığıkafeye koşan Esmersoy birde fotoğraf paylaşınca eski aşkını unutmadığınıgösterdi.Güzelliğiyle Nefesleri Kesen Burcu Esmersoy’dan Şoke EdenGelişmeler yaşanıyor ABD İş tatil için için giden Burcu Apar topar tatiliniyarıda keserek Türkiye’ye döndü.Yaz aylarında aşk yaşadığı sevgilisisnin müdürlüğünü yaptığıkafeye koşan Esmersoy birde fotoğraf paylaşınca eski aşkını unutmadığınıgösterdi. Burcu Esmersoy’un sevgilisi göğüs kıllarıyla şoke etti. Esmersoy’unkıllı erkek sevdiği sosyal medyada çalkalandı. Burcu Esmersoy kıllı sevgilisive ilginç pozları. Güzelliğiyle Nefesleri Kesen Burcu esmersoy’dan Şoke EdenGelişmeler Geçtiğimiz Günlerde Duran Bir Frikik Pozisyonda Mükemmel Bir VuruşlaTopu Ağlara Gönderen Güzel Sunucu Sosyal Medyayı Adeta Çalkaladı. BurcuEsmersoyşimdi de frikiki ile sosyal medyada gündem oldu. Güzel sunucu BurcuEsmersoy,ceza sahası dışından frikik kullanarak topu filelere gönderdi.Güzelsunucu Burcu Esmersoy, Instagram’dan paylaştığı golvideosuyla takipçilerinibüyüledi. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, top sahasındaceza sahası dışındankullandığı frikikte gol attı. Görüntüleri izleyenleri şokauğratan Esmersoy,futbolu yakından takip eden hayranlarına göre montajkullandığı iddia edildi.

Ünlü Manken ile Burcu Esmersoy ile Arda Turan gündeme dostlukları ile geldi. Dostlukları tamamen biten ikili herkesi adeta şok etti.Arda Turan’ın Aslıhan Doğan ile başlayan ilişkisi sonrası Burcu Esmersoy ile araları iyice açılan ikili geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde aynı sahnede olmasına rağmen birbirlerini görmezden geldiler.Arda Turan’ın bu hareketine karşılık Burcu Esmersoy ise başarılı futbolcuyu Instagram’dan hala takip ediyor.

Ünlü futbolcu Arda Turan bir süredir araları açık olan başaralı sunucu Burcu Esmersoy’u Instagram hesabından takip etmeyi bıraktı. Bir zamanlar araları çok iyi olan ikili hakkında evlilik dedikoduları bile yapılmıştı.Arda Turan’ın Aslıhan Doğan ile başlayan ilişkisi sonrası Burcu Esmersoy ile araları iyice açılan ikili geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde aynı sahnede olmasına rağmen birbirlerini görmezden geldiler.Arda Turan’ın bu hareketine karşılık Burcu Esmersoy ise başarılı futbolcuyu Instagram’dan hala takip ediyor. Geçtiğimiz hafta sevgilisiyle İstanbul’a gelen Arda Turan’ın katıldığı ödül töreninde sahneye çıkarken Burcu Esmersoy’un sahneyİ terk etmesi bardağı taşıran son damla oldu.Aslıhan Doğan’ın “Artık şu kızı niye takip ediyorsun” diyerek Arda Turan’a sitem ettiği, milli futbolcunun da bir dönem çok yakın olduğu güzel sunucuyu takibi bıraktığı ortaya çıktı. Arda Turan’ı takibe devam eden Esmersoy’un Instagram hesabında Arda Turan’la baş başa çekilmiş fotoğrafları duruyor.

Arda Turan'ın bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Aslıhan Doğan, ünlü futbolcunun doğum tarihini koluna kazıttı. Doğan, yeni dövmesinin fotoğrafını da Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Son yıllarında büyük çıkış yapan sunuculardan olan son olarak tv8 de yayınlanan ver fırına proğramını sunan burcu esmersoy 2016 yılbaşı için proğramını şimdiden yaptı açıklamasını geçti.Güzel sunucu Forum İstanbul'da bir söyleşiye katılan Burcu Esmersoy merak edilen soruları yanıtladı. Kuruçeşme’de Kenan Doğulu’yu dinlemeye gidecektik. Saat 20.00’de evden çıktık trafikten dolayı yeni yıla arabada girdik. O günden beri yılbaşında evdeyim. Yeni yıl akşamı trafik hiç çekilmez hem de her yer pahalı. Evde tombala oynayacağım diyerek önemli açıklamalarda bulundu.'Yılbaşında ne yapıyorsunuz?' diye sorunca ünlü sunucu “20 yıl önce arkadaşlarımla yılbaşı planı yapmıştık. Kuruçeşme’de Kenan Doğulu’yu dinlemeye gidecektik. Saat 20.00’de evden çıktık, trafikten dolayı yeni yıla arabada girdik. O günden beri yılbaşında evdeyim. Yeni yıl akşamı trafik hiç çekilmez, hem de her yer pahalı. Evde tombala oynayacağım” dedi. 1997 yılında düzenlenen güzellik yaşındasında taçı takan güzel sunucudan açıklamalar gelmeye devam ediyor.Son Zamanların en poüpler kadınlarından birisi olan özellikle acun tarafından bir çok proğramda yer bulan güzel sunucudan açıklamalar düştü.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve Tv de yayınlanan Ver Fırına Proğramını sunan ünlü sunucu burcu esmrsoydan samimi açıklamalar düştü Güzel sunuculuğu ile kendini hayran bırakan Burcu esmersoy 52.Uluslararası Antalya Film Festivali'nin açılış sunuculuk yapan Esmersoy Lolita'dan 'Lion King kendisine iltifatlar edince çok utandığını ve çok gurur duyduğunu açıkladı.

Dünyaca ünlü oyuncu Jeremy Irons, 52 Uluslararası Antalya Film Festivali.'nin açılış töreninde, sahnede gecenin sunucusu Burcu Esmersoy'u görünce "Ne kadar güzel bir kadın" demişti. Esmersoy kendisine yapılan bu iltifatla ilgili şunları söyledi: "Dünyanın en iyi aktörlerinin başında gelen bir insandan böyle bir iltifat gelmesi inanılmaz onore edici. Utandım, gurur duydum. 'Lolita'dan 'Lion King' seslendirmesine, 'Borgias' dizisindeki karakterinden 'Water Land' ve 'Kafka'ya kadar beğendiğim birçok işi var."

Bir erkek dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Erkekleri” ödül törenine Burcu Esmersoy ile Arda Turan’ın gerginliği damgasını vurdu. Gecenin sunuculuğunu üstlenen Burcu Esmersoy, törende ödül alan isimleri tek tek kutlayıp ödülleri verilirken yanlarında durdu. Esmersoy, sıra ‘Yılın Adamı’ ödülünü almak için bir zamanlar ‘Kardeşim’ dediği Arda Turan’a gelince ne yapacağını şaşırdı. Güzel sunucu, Turan’ın elini sıkmadı ve ödül verilirken kulise kaçtı.

Burcu Esmersoy Kimdir?

NTV’de sunduğu haber ve spor programlarıyla tanınan Türk sunucu. 2006 yılından bu yana NTV Spor Servisi’ni sunan Esmersoy, Evo ve NYC dergilerinde yazarlık yapmaktadır.

 Kamile Burcu Esmersoy, 2 Ekim 1976 tarihinde, Timur Esmersoy’un çocuğu olarak İstanbul’da Zeynep Kamil hastanesinde dünyaya geldi. Çerkez kökenli olan ailesi Burcu Esmersoy 4 yaşındayken boşanmıştır. Ablası ile birlikte babaannesinde büyümüştür. Beşiktaş Lisesi’ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi’ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun olmasının ardından New York Üniversitesi’nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.

1997'de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından 1997 yılında, Miss İnternational yarışmasına katılan Esmersoy, ülkemizi bu yarışmada Japonya’da temsil etmiş ve de Dostluk Güzeli ünvanını kazanmıştı.Medya dünyasına Hıncal Uluç'un sekreteri olarak girdi. Birkaç klip oyunculuğu yaptı. Daha sonra; Bir süre Kanal D’de çocuk programları sunan ve de Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu’ndan dereceyle mezun olan Esmersoy, 2000 yılında CNN Türk’ün spor departmanına girdi ve de 2005 yılına kadar burada dış haber editörü, spor spikeri ve muhabir olarak görev yaptı.

2006 yılında ise NTV’nin başarılı spor programı Spor Servisi’nin sunuculuğunu yapmaya başlayan Esmersoy, erkek egemenliğindeki bu alanda kısa sürede büyük bir başarı kazandı ve de ekranların vazgeçilmez yüzü haline geldi. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı.

Burcu Esmersoy, İngilizce ve İtalyanca dillerini bilmektedir.

Burcu Esmersoy, Ferrari'nin Reklam Pazarlama ve Sponsorluk Müdürü Massimo Cusimano ile 2005'te Paris'teki Türk Konsolosluğu'nda evlendi. 28 Şubat 2006 tarihinde de İtalya'da bir kilise nikahı yaptı. 2008 yılında boşandı.

Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlandı.

2010 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcısı olduğu "Romantik Komedi" filminde Konuk oyuncu olarak yer aldı.

30 Ekim 2010 tarihinde yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Yok Böyle Dans" yarışmasında yarışmacı olarak bulundu. Azra Akın’ın İlk sezonun kazananı olduğu yarışmada; Azra Akın, Bedük, Bora Kozanoğlu, Burcu Esmersoy, Burcu Güneş, Defne Joy Foster, Derya Büyükuncu, Eda Taşpınar, Güneri Civaoğlu, Metin Arolat, Nilgün Belgün, Pascal Nouma, Ragga Oktay, Sibel Arna gibi ünlüler yarıştı, jüri koltuğunda ise Lilia Bennett, Saba Tümer, Sait Sökmen ve Tan Sağtürk bulunmuştur.

2011 yılında yapılan "Yok Böyle Dans" yarışmasında ise Burcu Esmersoy sunucu olarak görev yapmıştır.

2012 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yaptı. Popstar 2013 programında sunuculuk yaptı.

Ayrıca Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlandı.

Burcu Esmersoy, Santa Farma İlaç Sanayi A.Ş'nin patronu sevgilisi Sami Kresepi'yle 2 Ekim 2013 tarihinde evleneceğini açıkladı, fakat 2014 yazına ertelendi. Ancak evlenemedikleri gibi Şubat 2014 tarihinde ayrıldıkları açıklandı.

Ardından 2014 yılında yaklaşık 1 yıldır aşk yaşadığı Başar Savur'la evliliğin eşiğinden döndü.

Burcu Esmersoy 12 Şubat 2015 tarihinde Tv8'de yayınlanan "İşte Benim Stilim" programına konuk yarışmacı olarak katıldı.

Oynadığı Dizi Ve Filmler

2014 - Arkadaşım Hoşgeldin (Kendisi) (Tv Programı)

2013 - BKM Güldür Güldür (TV Dizisi)

2012 - Çocuklar Duymasın

2011 - Dedektif Memoli

2010 - Romantik Komedi             

Kaynak: İnternetajans

Kaynak: Diyarbakır Söz