Büyük İddia: Dünyanın en büyük futbolcularından biri Survivor'a geliyor

Acun Ilıcalı, Survivor All Star'a dünyaca ünlü bir futbolcunun katılacağını açıkladı. Bu ismin Mesut Özil olduğu ileri sürüldü.

Büyük İddia: Dünyanın en büyük futbolcularından biri Survivor'a geliyor

Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşan yarışma programı Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, yeni bir ismin katılacağını duyurdu.
Ilıcalı, konseyde yarışmacılara dünyaca ünlü eski bir futbolcunun Survivor'a geleceğini açıkladı. Yarışmacılar ise ismi duyunca şaşırdı.

MESUT ÖZİL İDDİASI

Acun Ilıcalı, yarışmacı Sercan Yıldırım ile yaptığı konuşmada, "Geçen bir arkadaşım aradı, 'Geleyim mi?' dedi, 'Gel' dedim. O da sağ olsun kırmadı gelecek" ifadelerini kullandı.

Sercan Yıldırım'ın "Abi çok merak ettim" demesinin üzerine Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen..." dedi. 
Acun Ilıcalı'nın Survivor'a eski ünlü bir futbolcunun katılacağını açıklamasından sonra sosyal medyada bu ismin Mesut Özil olacağı iddia edildi.

KAVGA EDEN YARIŞMACILARA CEZA

Survivor All Star'da bir önceki bölümde üç ayrı kavga yaşandı. Acun Ilıcalı'nın açıklama yaptığı konseyde dört yarışmacı ceza aldı.
Acun Ilıcalı konseyde ceza alan isimleri tek tek açıkladı.

Buna göre Seda, Ogeday, Hakan ve Bozok 2'şer ödülden yararlanamayacak.
Görüntülerde Bozok'un herhangi bir kavgaya karıştığı görülmese de Acun Ilıcalı bu görüntülerin yayınlanmadığını dile getirdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz