Çağatay Ulusoy'un yeni sevgilisi bakın kim?

Medcezir final oldu, başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un Ay Yapım imzalı 2. Sinema filmini çekmeye hazırlandığı ve bu filmdeki aşkı, yani başrol partneri de belli oldu. Son zamanların en gözde oyuncularından olan ve final yapan Karadayı dizisinin Songül’ü Leyla Lidya Tuğutlu Çağatay Ulusoy ile sinema filminde partner olacak.

Çağatay Ulusoy'un yeni sevgilisi bakın kim?

Ay Yapım imzalı aşk filminin beyaz perdeye uyarlamasında Çağatay Ulusoy’un sevgilisini oynayacak isim 2008 Miss Turkey güzeli Leyla Lidya Tuğutlu seçildi.

LEYLA LİDYA TUĞUTLU ÇAĞATAY’IN PARTNERİ!

Son dönemin en gözde oyuncuları arasında yer alan ve daha önce de “İçimdeki Ses” filminde Engin Günaydın ile birlikte başarılı performans sergileyen ve oyunculuğuyla hafızalara kazınan Leyla Lidya Tuğutlu bir sinema filmi ile daha karşımıza çıkıyor.

GİTARİST ÇAĞATAY ULUSOY!

Uçankuş Tv’de yayınlanan Gündem Kanatlarımızın altında programında açıklandı; Çağatay Ulusoy ile Leyla Lidya Tuğutlu’nun iki sevgiliyi oynayacağı filmi Medcezir’in yönetmeni Ali Bilgin çekecek. Çekimleri İstanbul’da yapılacak filmde Çağatay Ulusoy bir müzisyen gencin aşk hayatını canlandıracak.

Kaynak: Diyarbakır Söz