Görüş Bildir

Çağla Şıkel’den olay yaratan Emre Altuğ açıklaması!

Güzel model ve oyuncu Çağla Şıkel 2015 yılında boşandığı 2 çocuğunun babası usta şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ'a yeşil ışık yaktı.

Çağla Şıkel’den olay yaratan Emre Altuğ açıklaması!

Geçtiğimiz hafta çocuklarının babası Emre Altuğ'a bırakarak Mykonos'a giden Çağla Şıkel, tatili sonrası İstanbul'a dönüş yaptı. Önceki gün Akmerkez'de görüntülenen ünlü model, oğulları Kuzey ve Uzay için okul alışverişine çıktığını söyledi. Şıkel, eski eşi Emre Altuğ'la ilgili sorulara da içtenlikle yanıt verdi.

Çağla Şıkel, bir muhabirin 'Emre Altuğ klibinde oynamanız için teklif getirirse kabul eder misiniz?' sorusuna 'Ben profesyonel bir modelim. Bana uyan bir proje olursa tabii ki dikkate alırım' cevabını verdi.

Oyunculuk teklifleri aldığını belirten Şıkel, 'Oğlanlar biraz daha büyüyene kadar dizilerde yokum. Bu sezon bir yarışma programıyla ekrandayım' dedi.

Ünlü manken Ağustos 2008'de evlendiği Emre Altuğ'dan oğulları Kuzey (7) ve Uzay'a (4) rağmen Ocak 2015'te boşanmıştı. Şıkel; 1 ay önce 'Eski eşimin şarkılarını sadece çocuklar istediği için dinliyorum' demişti.

(Mynet)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi