Can Bonomo kendi elleriyle yaptığı resimleri sergiledi!

2012 yılında Love Me Back şarkısıyla ülkemizi Eurovision müzik yarışmasında temsil eden şarkıcı Can Bonomo, kendisinin de resimlerinin aralarında bulunduğu bir resim sergisi açtı. Can Bonomo Eurovision'dan umduğunu bulamadı resime daldı!

Can Bonomo kendi elleriyle yaptığı resimleri sergiledi!

Didem Soydan, Sarp Apak, İrem Sak, Gupse Özay ve Barış Arduç gibi bir çok ünlünün katılımıyla Can Bonomo’nun ilk resim sergisi açıldı. Can Bonomo Eurovision'dan umduğunu bulamadı resime daldı!

Albüm, konser ve şiir çalışmalarında gösterdiği başarılarla adından sıkça bahsettiren sanatçı 'Can Bonomo' şimdi de resim sergisiyle sanatseverler ile buluşmanın heyecanını içerisinde. Bonomo'nun, tarihsel imgeleri ve kişilerin aklında ‘geçmişe ait’ eserleri; ‘şu ana ait’ öğeler ile birleştirdiği sergisi sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM BİR ARAYA GELDİ

Açılış kokteyline, The Marmara Collection İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk; ünlü manken Didem Soydan; Yalan Dünya ekibinden Sarp Apak, İrem Sak, Hasibe Eren, Gupse Özay, Öner Erkan; Kiralık Aşk dizisi başrol oyuncusu Barış Arduç; Tuna Kiremitçi; Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu; Güntaç Özdemir; yönetmen Mustafa Altıoklar; Galatasaray bayan basketbol oyuncusu Işıl Alben ve stil danışmanı Umut Eker gibi birbirinden renkli isimler katıldı…

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz