Caner Erkin’i Beşiktaş’a Şükran Ovalı hediye etti!

Milli oyuncu Caner Erkin'in Beşiktaş'a transferinde Star TV’nin efsane dizisi Paramparça’nın güzel oyuncusu Şükran Ovalı'nın da etkili olduğu ortaya çıktı.

Caner Erkin’i Beşiktaş’a Şükran Ovalı hediye etti!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra İtalyan devi Inter'e transfer olan ancak yeni takımında yaşanan teknik direktör değişikliği sebebiyle takımdan ayrılan Caner Erkin'in yeni adresi kesinleşti. Güzeller güzeli oyuncu Şükran Ovalı ile yaşadığı beraberlikle de çok konuşulan Caner Erkin sonunda kararını verdi ve Beşiktaş'a transfer oldu.

Akşamda yer alan habere göre Yakın zamanda dünya evine girmesi beklenen çiftten Caner Erkin, bu transfer konusunda Şükran Ovalı'ya danıştığı ve "Nereye gidersen git" yanındayım sözünü almıştı. Ancak yıldız futbolcunun, ailesini ve Şükran Ovalı ile evlilik planını da düşünerek Beşiktaş'a transfer olduğu öğrenildi. Dizi projesi yüzünden İtalya-Türkiye arasında sürekli git-gel yapacakken sevgilisinin bu kararına çok sevinen Ovalı'nın yakın çevresine "Çok mutluyum" dediği öğrenildi.

Fanatik Beşiktaşlı olan Şükran Ovalı'nın Caner'in bu tercihine ayrıca sevindiği ve "Bu sene Beşiktaş'ın tüm maçlarını izlemeye gideceğim" dediği konuşuluyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz