Cem Yılmaz Filmini anlatırken yine gülmekten kırdı geçirdi!

Film yapımcılığına atıldığı ilk günden beri takdire şayan filmleri ile gişe rekorları kırdırtan usta shovmen Cem Yılmaz; yakında gişelerde karşımıza çıkmaya hazırlanan 'Ali Baba ve 7 Cüceler'i anlattı. Macera, atraksiyon ve komedinin bir arada yaşandığı 'Ali Baba ve 7 Cüceler' ne zaman vizyona girecek? Ali Baba ve 7 Cüceler'in basın tanıtımı gösteriminden bomba anlar

Cem Yılmaz Filmini anlatırken yine gülmekten kırdı geçirdi!

Film yapımcılığına atıldığı ilk günden beri takdire şayan filmleri ile gişe rekorları kırdırtan usta shovmen CemmYılmaz; yakında gişelerde karşımıza çıkmaya hazırlanan 'Ali Baba ve 7 Cüceler'i anlattı. Macera, atraksiyon ve komedinin bir arada yaşandığı 'Ali Baba ve 7 Cüceler' ne zaman vizyona girecek?

Ali Baba ve 7 Cüceler' filmi bugün ön gösterimde basınla buluştu. Cem Yılmaz, film sonrasında da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

13 KASIM'DA VİZYONA GİRECEK

Cem Yılmaz, senaryosunu da yazdığı 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminde aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturuyor.

FİLMDE AĞABEYİ DE ROL ALDI

Ünlü komedyene başrolde Çetin Altay, Irina Ivkina ve Zafer Algöz'le birlikte 140 kişilik ekip eşlik ediyor. Filmde Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz da rol aldı.

ELEŞTİRİLERE ESPRİLİ ŞEKİLDE CEVAP VERDİ

Filmlerinde hep aynı kadroyu kullandığı yönündeki eleştirilere de gönderme yapan komedyen, "Gördüğünüz gibi yine aynı adamlarla bir film çektik. Küçük bir rol de olsaOzan Güven de bir fotoğraf karesinde yer aldı. Buna paramız yetti." diye espri yaptı

Kaynak: Diyarbakır Söz