Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya havuz fotoğrafları erişim engellenmesine giremedi

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya fotoğrafları olay olmuştu. Gözlerden uzakaşklarıı yaşayan Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya havuz görütüleri bir gazeteci tarafından görüntülenmesi akabinde CemYılmaz görüntülerin silinmesi için ve uzaktan foto çeken gazeteciyi mahkemeye vermişti.

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya havuz fotoğrafları erişim engellenmesine giremedi

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya fotoğrafları olay olmuştu. Gözlerden uzakaşklarıı yaşayan Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya havuz görütüleri bir gazeteci tarafından görüntülenmesi akabinde CemYılmaz görüntülerin silinmesi için ve uzaktan foto çeken gazeteciyi mahkemeye vermişti. 

Evlerinin bahçesinde havuz keyfi yaparken görüntülenen Yılmaz, bahçelerinin içini gözetleyen ve izinsiz görüntü alan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.Yılmaz, evinin yolunun uzak olduğunu, evin görülebileceği alanın ağaçlarla kaplı olduğunu belirtip kendisini görüntüleyen magazincilerin ağaçların arasına düzenek kurup, tele objektif kamera ile gizlice neredeyse çıplak denilebilecek görüntülerini çektiğini ifade etti. Özelini ihlal eden bu kişier cem yılmaz mahkemeye başvurmuştu. 

Hakimlik, Yılmaz'ın talebi ardından söz konusu paylaşımda ikiliyi halk nazarında küçük düşürecek veya kişilik haklarını ihlal edecek unsurların tespit edilmediğini belirterek, erişim engellenmesi talebini reddetti.

Tatil için gittikleri yazlık bölgedeki villasında birlikte olduğu Sarıkaya ile havuza giren Cem Yılmaz’ın fotoğrafları bir magazin sitesi tarafından hem fotoğraflandı hem de videoya alındı. Görüntülerde bikini ve mayolarıyla güneşlenen çiftin ev hallerinin yayınlanması ise tepki topladı.Cem Yılmaz sosyal medya hesabından magazin sitesinin Twitter adresinin ekran fotoğrafını paylaşarak, “Bu hesabın sahibi, ev gözetlemekten sizi mahkemeye veriyorum… Özel bir çabayla evlerden görüntü almaya çalışan bu gayretinizin bundan sonra elbet bir ödülü olmalı. Teşekkürler” ifadelerini paylaştı.

Karantina sürecinin son günlerinde yaşadıkları tartışmanın izlerini Çanakkale’de buluşarak atan ve daha sonra Bodrum’a geçen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz MagazinBurada.net muhabiri Kamil Sümer tarafından görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerinde kriz çıktığı yönündeki haberlerin aksine keyifleri yerinde olan çift adeta düşman çatlattı.

SERENAY SARIKAYA HAKKINDA
 İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2013) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldi.

Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markalarında reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

CEM YILMAZ HAKKINDA

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Gürün, Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Âkif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kâzım Karabekir Ortaokulunu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı.

1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu on filmde rol aldı ve üç filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan dört ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası iş birliği ile özel konserler kapsamında orkestraya iki kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.

Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi markaların yer aldığı firmalar için reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve üç filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hâli de okurların yoğun ilgisini çekti.

“Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “4. Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”[7] ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.

2014'te StandartCY adlı gösterisiyle sonbaharda Amerika turnesine çıkmıştır. Yer aldığı film Deli Aşk, 10 Mart 2017 tarihinde vizyona girmiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz