Cem Yılmaz: Valla olmaz siz önden girin!

Türkiye’yi en çook güldüren komedyen Cem Yılmaz, dün vatandaşlık görevini yapmak üzere Sofya’daki çekimleri bırakıp Türkiye’ye geldi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi ve oğlu Kemal ile buluşmayı da ihmal etmedi. Ancak Cem Yılmaz evin önüne geldiğinde muhabirlere tepki göstererek; “Buyurun, buyurun siz önden girin” diye konuştu.

Cem Yılmaz: Valla olmaz siz önden girin!

“Ali Baba ve 7 Cüceler” filminin çekimlerine ara vererek Sofya’dan İstanbul’a Vatandaşlık görevini yapmak için gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, oğlu Kemal ve eski eşi Ahu Yağtu’yla buluşmayı ihmal de etmedi.

Milliyet’in haberine göre;Cem Yılmaz, bir restoranda oğlu Kemal ve Ahu Yağtu ile yemek yedi. Oğluyla özlem giderdikten sonra çıkışta arabasıyla evinin yolunu tutan Cem Yılmaz’ın, Bulgar müzikleri dinleyip, eşlik etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

EVİN ÖNÜNDE SERT TEPKİ

Evinin önüne geldiğinde Ahu Yağtu, Kemal’i alıp hızla eve koşarken komedyen gazetecilere takıldı. Kapı önünde çekim yapan muhabirlere, “Buyurun, buyurun siz önden girin. Lütfen ya benden çok geliyorsunuz eve. Kendi eviniz gibi davranın” diye tepki gösterdi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz