Cem Yılmaz, yeni filmini, eski dostlarıyla izledi

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, yeni filmi Ali Baba ve 7 Cüceler'i aralarında minik Serçe Sezen Aksu ve Tarkan'ın da olduğu 7 yakın dostuyla izledi.

Cem Yılmaz, yeni filmini, eski dostlarıyla izledi

Yaptığı her hareketiyle bile insanları güldürmeyi başaran ünlü oyuncu Cem Yılmaz'ın son filmi Ali Baba ve 7 Cüceleri bu kez yakın dostlarıyla beraber izledi ve yorumlarını aldı.

Yakın dostları için özel bir gala hazırlayan Cem Yılmaz'ın konukları arasında ‘Tarkan, Sezen Aksu, Mithat Can Özer, Mahzar Alanson, Biricik Suden ve Gökhan Özoğuz’ vardı. Filmden çıkan ekip, hep birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Bu fotoğrafı Cem Yılmaz, Twitter hesabından yayınladı.

Yılmaz'ın son filminde yine tekrar olan tek bir şey vardı o da usta oyuncunun her zamanki gibi aynı ekibiyle çalışmış olması. Yılmaz, her zaman aynı kişilerle çalışması sorulduğunda ise şöyle cevap verdi;

“Aynı adamlar, çünkü bu bir kumpanya işi...” Böyle bir meselenin eleştiriymiş gibi öne sürülmesini ve sürekli dillendirilmesini pek anlamlı bulmuyorum. Çünkü asıl anlamlı olan, varsa bir birliktelik onu sürdürmek olmalı. Bu durumla artık aramızda da dalga geçmeye başladık. Mesela Özkan (Uğur) Abi arada bir şöyle diyor: “Ben normal miyim bu sefer?” Hep egzantiriği oynuyor ya... Aslında Boris’i Özkan Abi ya da Ozan Güven oynasın diye düşündüm ama olmadı, ben oynadım. Ama burada da şöyle bir eleştiri duyuyorum: “Bedavaya getirmek için kötü adamı kendi oynuyor...”

ALİ BABA VE 7 CÜCELER

Özet & detaylar

Ali Şenay ve kayınbiraderi İlber, bahçe süsü olarak cüceler tasarlayıp satan iki "iş adamıdır." İç pazardaki girişimlerinde başarısız olup, Şenay Cüccaciye markası atında kurumsallaşıp yurt dışına açılmak isteyen ikili, soluğu Sofya'da düzenlenen bir bahçe fuarında alırlar. Tamamen tesadüf bir yanlış anlaşılma sonucu büyük mafya lideri Boris Mancov'un adamlarına bulaşan Şenay ve İlber, kendilerini kedi-fare oyununu andıran bir insan avının göbeğinde bulurlar! Karşılarına çıkan Tayanç Pakça, Veronika ve Kenan Memedov gibi nev-i şahsına münhasır karakterlerle maceraları da renklenecektir...

Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz filmografisinin hem yazıp hem yönettiği 4. film olma özelliğindeki  Ali Baba ve 7 Cüceler'de seyirciyi yine ilginç bir hikaye bekliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz'a Zafer Algöz, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin, Çetin Altay, Irina Ivkina eşlik ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz