CemYLMZ Ali Baba ve 7 Cüceler galasında ünlüler geçidi ve şok anlar

Cem Yılmaz'ın aylardır vizyona girmesi beklenen Ali Baba ve 7 Cüceler'in nihayetinde galası tamamladı. İzleyiciden tam not alan Cem Yılmaz ile Ali Baba ve 7 Cüceler; galasından bomba detaylar gündemi sarstı. Cem Yılmaz filmini oğlu Kemal ile birlikte seyrederken, Filmi çocuğuna hitaben olduğunu açıkladı.

CemYLMZ Ali Baba ve 7 Cüceler galasında ünlüler geçidi ve şok anlar

Cem Yılmaz'ın aylardır vizyona girmesi beklenen Ali Baba ve 7 Cüceler'in nihayetinde galası tamamladı. İzleyiciden tam not alan Cem Yılmaz ile Ali Baba ve 7 Cüceler; galasından bomba detaylar gündemi sarstı. Cem Yılmaz filmini oğlu Kemal ile birlikte seyrederken,  Filmi çocuğuna hitaben olduğunu açıkladı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yarın vizyona girecek olan yeni filmi “Ali Baba ve 7 Cüceler"in film galası bu akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı. Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal ile birlikte geldiği galaya filmin oyuncularının yanı sıra, iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

"SÜNNETİMDEN BERİ PAPYON TAKMADIM"

Oyuncular mavi halıdan yürüyerek salona geçerken Cem Yılmaz kucağında oğlu ile basın mensuplarının karşısına geçti. Cem Yılmaz, “Kemal'in ilk galası çok heyecanlı. 'İlla gelip bir şarkı okuyacağım' dedi. Filmde abim de oynuyor, kız kardeşim de bizimle beraber geldi. Annem, babam içeride. Ben de sünnetimden beri hiç papyon takmamıştım, çok heyecanlıyım. Filmimiz muhteşem, çok görkemli bir gala" dedi.

"SON SÖZ YİNE SEYİRCİNİN"

Filmin başrol oyuncularından Çetin Altay da “Cem ağabey ile ilk defa çalışmıyorum, çok eski tanışıyoruz. Filmde başrol, bir tek başında varım, sonra yok" diyerek espri yaptı. Altay, “Çok güzel bir film oldu. Çok komik, çok enerjisi yüksek. Bulgaristan'da çalıştık. Çekimler 2 ay sürdü. Çok keyifli bir film oldu. Son söz yine seyircinin. Herkesin çok beğeneceğini umuyorum" diye konuştu. Galaya katılan ünlü oyuncular film merak ettiklerini keyifli bir film izleyeceklerini umduklarını dile getirdiler. Yönetmenliğini, senaristliğini ve başrolünü Cem Yılmaz'ın üstlendiği Ali Baba ve 7 Cüceler filminin diğer başrollerini ise Irina Ivkina, Zafer Algöz ve Çetin Altay paylaşıyor.

'Babam ve oğlum için'

Cem Yılmaz ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filmini oğlu Kemal’e ve babasına armağan ettiğini söyledi. Komedyenin elinden mikrofonu alan minik Kemal, “Filmimize hoş geldiniz” dedi.

Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı, ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminin galası önceki akşam Zorlu PSM’de yapıldı. Mavi halıda yürüyen oyuncular ve davetliler, filmde kullanılıp, özel olarak Bulgaristan’dan getirtilen füzenin önünde poz verdi. Birçok ünlü ismin katıldığı gecede, komedyeni babası Arif yılmaz ve annesi Sebahat Yılmaz yalnız bırakmadı.

Gösterim öncesi sahneye çıkan Yılmaz şöyle konuştu: “Kamera arkasında çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Filmi babama ve oğluma armağan ediyorum. Nerede nasıl konuşulacağını, nasıl davranılacağını, nasıl insan olunacağını ailemden öğrendim.” Sahneye çıkıp babasından mikrofonu alan  Kemal Yılmaz ise “Filmimize hoş geldiniz” sözleriyle güldürdü.

Kaynak: Diyarbakır Söz