Görüş Bildir

Ceyda Düvenci, uzatmalı sevgilisi Bülent Şakrak erdi muradına biz çıkalım kerevetine

Kızının hastalığından sonra hayatı değiştiğini açıkayan Ceyda Düvenci, uzatmalı sevgilisi Bülent Şakrak ile dünya evine giriyor. Şaibeli evlilik açıklamalarından sonra kararlarını veren Ceyda Düvenci Bülent Şakrak çiftinin yakında nikahları var

Ceyda Düvenci, uzatmalı sevgilisi Bülent Şakrak erdi muradına biz çıkalım kerevetine

Kızının hastalığından sonra hayatı değiştiğini açıkayan Ceyda Düvenci, uzatmalı sevgilisi Bülent Şakrak ile dünya evine giriyor. Şaibeli evlilik açıklamalarından sonra kararlarını veren Ceyda Düvenci Bülent Şakrak çiftinin yakında nikahları var

Uzun süredir birlikte olan ünlü oyuncular Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın geçen Eylül ayında evlendikleri dedikodusu çıkmış ama Şakrak "Henüz imza atmadık ama her an evlenebiliriz" açıklaması yapmıştı.

Ceyda Düvenci de geçen hafta bir röportajında evleneceğini söylemiş ama tarih vermemişti. Ünlü çiftin ne zaman evleneceğini öğrendim. Düvenci ile Şakrak, 19 Aralık Cumartesi günü, yani yarın imzayı atacak. Kaz Dağları'nda vuslata ermeye karar veren çift, çok mütevazı bir düğün organize etmiş. Üçüncü kez evlenecek olan Ceyda Düvenci ile ikinci kez nikah masasına oturacak olan Bülent Şakrak'ın evliliğine sadece 20 kişi şahitlik edecekmiş. İnşallah bu kez evlilikleri bir ömür sürer. (Bülent Cankurt/Günaydın)

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

İsmail ve Zümrüt Düvenci'nin tek çocuğudur. Ceyda'nın babası Selanik'li, annesi ise Kırklareli'lidir. Kadıköy Anadolu Lisesi veMarmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.

1995 yılında Kandemir Konduk'un Palavra Aşklar adlı TV dizisiyle oyunculuğa başladı. 1997 yılında Star TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildi. Üçüncü olduğu açıklandığında inanılması güç duygular yaşayan Ceyda Düvenci için o anlar şöhret kapılarının aralandığı andır. İlk iş olarak Şebnem Dönmez'in sunduğu 'Sabah Şekerliği'nin sunuculuğunu devralır. Artık sokakta tanınan, teyzelerin bağrına bastığı 'bizim kız Ceyda'dır.

2000 yılında, oyuncu Kaan Girgin ile evlenir ve bir süre oyunculuğa ara verir. Mutsuz giden evlilik 2002'de noktalanır. Kaybettiği zamanı telafi etmek için oyunculuk workshop'ları, İtalyanca kursu, Bilgi Üniversitesi'ndeki 'film okuma' atölyesi hep bir arada gider. Fotoğraf çekip karanlık odada basmaya, kendisine film festivallerinde 45 film izlemek gibi hedefler koymaya başlar. Ve teklifleri değerlendirirken ince eleyip sık dokumaya başlar.Önce "Zalim" dizisinde Mahsun Kırmızıgül'le başrolü paylaşır.Ardından Hale Soygazi ve Özlem Tekin'le birlikte oynadığı Sil Baştan ile iyi kadrolu, eli yüzü düzgün ama kısa ömürlü "Kasırga İnsanları" ve "Maki" gelir.Kanal D'de yayınlanmış olan Binbir Gecedizisinde "Bennu" karakterini canlandırmıştır.

26 Ağustos 1977'de İstanbul'da doğan Şakrak tiyatroya 1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak başladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü'ne girdi. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nun ardından Müjdat Gezen Tiyatrosu ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu'nda çalışan oyuncu 2004 yılından beri Kent Oyuncuları'nın kadrosunda yer alan oyuncu, grubun sergilediği Ölümüne, 39 Basamak, Kumarbazın Seçimi, Inishmore'lu Yüzbaşı gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.

Rol aldığı bazı oyunlar

Testosteron (oyun) : Andrzej Saramonowicz - Oyun Atölyesi - 2013

Macbeth : William Shakespeare - Pangar - 2012

Ölümüne: Moira Buffini - Kent Oyuncuları - 2011

Annem Yokken Çok Güleriz : Enda Walsh - Tiyatro Gerçek - 2010

Cimri : Moliere - Kent Oyuncuları - 2008

Açık Denizde : Slowomir Mrozek - Kent Oyuncuları - 2007

39 Basamak : John Buchan/Patrick Barlow - Kent Oyuncuları - 2007

Kumarbazın Seçimi : Patric Marber - Kent Oyuncuları - 2004

Inishmorelu Yüzbaşı : Martin McDonagh - Kent Oyuncuları - 2003

Boing Boing: Marc Camoletti - Sadri Alışık Tiyatrosu - 2003

Buzlar Çözülmeden: Cevet Fehmi Başkut - Yayla Sanat Merkezi - 2000

Yedi Kocalı Hürmüz: Sadık Şendil - Müjdat Gezen Tiyatrosu - 1999

Hababam Sınıfı(oyun): Rıfat Ilgaz - Müjdat Gezen Tiyatrosu - 1998

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir