Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak evlenmeden 'EŞ' oldular!

Güzel oyuncu Ceyda Düvenci'nin bir seneden bu yana aşk yaşadığı Bülent Şakrak ile ABD’de gizlice evlendiği öne sürüldü. Hatta öyle ki Ceyda Düvenci'nin dev sosyal medya platformu Instagram'daki tüm paylaşımlarında da Şakrak'tan 'Eşim' diye bahsetmesi bu iddiaları da güçlendirdi. Bülent Şakrak ise “henüz resmi imza yok ama belki yarın belki öbür gün olabilir” ifadelerini kullandı.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak evlenmeden 'EŞ' oldular!

Ceyda Düvenci'nin Bülent Şakrak'a 'Eşim' diye hitap etmesi, gizli evlilik iddiasını gündeme getirdi. Şakrak, "Evlenmedik ama bugün, yarın olabilir" dedi.

EVLENMEDEN EŞ OLDULAR!

Güzel oyuncu Ceyda Düvenci'nin bir seneden bu yana aşk yaşadığı Bülent Şakrak ile ABD’de gizlice evlendiği öne sürüldü. Hatta öyle ki Ceyda Düvenci'nin dev sosyal medya platformu Instagram'daki tüm paylaşımlarında da Şakrak'tan 'Eşim' diye bahsetmesi bu iddiaları da güçlendirdi.

“EŞİM DİYE HİTAP EDİYORUZ BİRBİRİMİZE”

Komedi oyuncusu Bülent Şakrak, bu dedikodunun kendisine de ulaştığını söyleyip sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: "Ceyda, uzun süredir bana eşim diyor. Ben de ona eşim diye hitap ediyorum. Fakat henüz resmi imza atılmadı. Yine de her an için nikâh olabilir diyebilirim. Belki yarın, belki öbür gün hayatlarımızı birleştirebiliriz"

Kaynak: Günaydın          

Kaynak: Diyarbakır Söz