Görüş Bildir

Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar'dan Çıplak Foroğraf!

Rüzgar Erkoçlar'ın kişisel Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf, yine çok konuşturdu. İki yıl önce cinsiyet değiştiren ve yaşadığı değişimle şaşırtan Rüzgar Erkoçlar, bu kez göğsünün üzerine yaptırdığı dövmeyi sevenleriyle paylaştı.

Cinsiyet  değiştiren Rüzgar Erkoçlar'dan Çıplak Foroğraf!

 

Daha önce kaslarıyla dikkat üzerine çeken Rüzgar Erkoçlar'ın üstsüz fotoğrafı, kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi. Sol göğsüne kuş dövmesi yaptıran ünlü oyuncuya, takipçilerinden övgü yağdı. 28 yaşındaki genç oyuncunun dövmesi kadar fit vücudu dikkat çekti.

KASLARININ DÖVMESİ DİKKAT ÇEKTİ

İki sene önce cinsiyet değiştirerek erkek olmayı tercih eden Rüzgar Erkoçlar'ın ilk olarak sakalları sonrasında ise kasları çok konuşulmuştu. Paylaştığı fotoğraflar ile geçirdiği ameliyat sonrasında adeta yaşadığı değişimi, gözler önüne seren Rüzgar Erkoçlar'ın fotoğrafları beğeni rekoru kırmaya devam ediyor.

RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

26 Mart 1986 yılında doğan Rüzgar Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmiştir. Ardından birçok projede bulunan Rüzgar Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin'in de yer aldığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide yer almıştır. Genç oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile hayran kitlesini arttırmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi