Demet Akalın konser alanını Sirk'e çevirdi

Türk pop müziğinin başarılı ismi güzel şarkıcı Demet Akalın, sirk konseptiyle hazırlanan konser alanına havadan giriş yaptı. İstanbul’daki Bostancı Gösteri Merkezi’nde verilen konserde Akalın, hayranlarıyla birlikte coştu.

Demet Akalın konser alanını Sirk'e çevirdi

Demet Akalın, “Pırlanta” ismini verdiği albümünün ilk İstanbul konserini önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği geceye Akalın’ın sirk konseptli sahne şovları ve sürprizleri geceye damgasını vurdu.

konserin açılışını çok sevilen şarkısı “Çalkala” ile yapan güzel şarkıcı, gece boyunca yeni ve eski albümlerinde bulunan toplam 24 şarkıyı seslendirdi. konser boyunca değiştirdiği kostümleriyle de dikkat çeken Akalın, şarkıcı Berkay’ı sahneye davet ederek birlikte seslendirdikleri “Beş Yıl Sonra” adlı düetlerini söyledi.

KULİSTE KOLONYA VE KURABİYE YAĞMURU

Sahne öncesi basın mensupları ile sohbet eden şarkıcının kulisindeki hediyelik kolonyalar ve kurabiyeler dikkatlerden kaçmadı. Akalın konserin ardından küçük bir de parti yapacaklarını söyledi.

Tarkan EVLENSİN DİYE DUA ETTİ

Aynı gün doğum günü olan Tarkan’ı da kutlayan Akalın, “Tarkan bizim çoluğumuz çocuğumuz olduğunda aramasın, ama ben onun doğum gününü kutlayayım! Çocuk demişken, Tarkan’a da öneririm, çok farklı bir duygu. Ben bile evlendim. Tarkan’ı da evlendiririz inşallah” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz