Demet Akalın'a İmparator kalayı!

Güzel şarkıcı Demet Akalın’ın “Pırlanta” isimli albümü çıkar çıkmaz müzik listelerinde zirveye oturdu. Ancak güzel şarkıcı Akalın, İbrahim Tatlıses’in kendisine bayağı bağırdığını hatırlatarak; “İbrahim Bey’den bayağı bir kalay yedim, nasıl ‘Gölge’ ile çıkmazsın’ diye kızdı bana” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'a İmparator kalayı!

İHA’nın haberine göre; İzmir’de 5 yıldızlı bir otelin açılış galasını şarkılarıyla neşelendiren güzel şarkıcı Demet Akalın, yeni çıkarttığı albümü Pırlanta’nın beklediği gibi listelerde zirvede bulunduğunu aktardı. Sanatçı dostlarından yoğun destek aldığını söyleyen Demet Akalın, İbrahim Tatlıses’in çıkış parçası konusunda kendisini azarladığını ifade ederek “İbrahim Beyden bayağı bir kalay yedim. ‘Nasıl Gölge ile çıkmazsın’ diye kızdı bana. Bayağı bağırdı ama çok güzel okumuşsun dedi. E Sezen Aksu ve Ebru Gündeş de bayağı beğenmiş. Beklenen bir albüm olduğu için böyle deli bir çıkış olmasını bekliyordum açıkçası” ifadelerini kullandı.

Gölge isimli yeni parçasının klibinin de hazır olduğunu vurgulayan güzel şarkıcı Demet Akalın, “Günaydın abla” şarkısına daha erken klip çekebileceklerini de ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler