Görüş Bildir

Deniz Akkaya'nın ifşa ettiği Sevgi Gündoğan: Onun yüzünden onurum incindi, bunalımdayım!

Manken Deniz Akkaya, 5 Kasım 2015 günü güzel kızı ile çektirdiği bir selfie’yi dfev sosyal paylaşım platformu Instagram hesabından paylaşmıştı. Anne- kızın fotoğrafına Sevgi Gündoğan isimli vatandaş "Resimlerde şaşı ve çirkin çıkmışsın bence resimleri kendin çekme" diye yorum yapmıştı ama Deniz Akkaya da takipçisini afişe ederek bütün takipçilerini kızdırmıştı. O isim konuştu: Deniz Akkaya yüzünden bunalıma girdim.

Deniz Akkaya'nın ifşa ettiği Sevgi Gündoğan: Onun yüzünden onurum incindi, bunalımdayım!

Estetik güzeli manken Deniz Akkaya’nın kendi fotoğrafını Instagram’da paylaştıktan sonra altına yazılan yorumlarda küfür ve hakaretler edilmesinin kendi onurunu yıktığını vurgulayan ve İsviçre’nin Zürih kentinde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Sevgi Gündoğan şu ifadeleri kullandı;

"Deniz Akkaya’nın takipçisi değildim. Bütün fotoğraflarına baktım çünkü kendisini gerçekten beğeniyordum. Sonra fotoğraflarda ’Çirkin ve şaşı çıkmışsın bence kendin çekme’ diye bir yorum bıraktım. Ertesi gün bana yorum yapmış ’Diyene bak’ diye. Sonra fotoğrafımı paylaşıp altına da yorum yapmış. Ben kendisine ’şaşı, çirkin’ demedim diyemem. Ne haddime Allah’ın yarattığı insana ’çirkin, şaşı’ demek. Onun sadece kalbine ’çirkin’ diyorum. Bu durumdan sonra onun paylaştığı fotoğrafım yüzünden insanlar bana çirkin yorumlar yaptı. Fotoğrafımı paylaşması sorun değildi benim için. ’Yanlış anlamış, paylaşmış’ deyip geçebilirdim ama başka insanların benim kakkımda çirkin şeyler söylemelerine sebep oldu. Ayrıca haberlerde hesabımı kapattığım yazıyor, kesinlikle kapatmadım. Utanması gereken tek insan Deniz Akkaya’dır. Deniz hanım fotoğrafımı hala kaldırmamış. Ben bunun için sadece reklam yapıyor diye düşünüyorum, iki çocuk annesi, evli kendi halinde biriyim. Onu ve onun yüzünden bana saldıranları Allah’a havale ediyorum. Bana avukatlar yazıyor. ’O suçlu yardımcı olalım, dava açın. Hakaret içerikli yazılar’ diyorlar. İnsanlara olduğu gibi kendime de saygım var."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi