Denizlerin hakimi Kıvanç Tatlıtuğ!

Genç kızların sevgilisi olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bodrumda yakalandı. Yakışıklı oyuncu sevgilisi Başak Dizder’le gittiği tatilde yaptığı show ile herkesi kendine büyüledi. Tatlıtuğ ekrandaki başarısını birdesuyun üstünde sergiledi.

Denizlerin hakimi Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer’le çıktığı Çeşme tatilinin ardından soluğu Bodrum’da aldı. Bu kez arkadaşlarıyla tatil yapan yakışıklı oyuncu, su kayağı yaparken görüntülendi. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yaz sezonunu açtı. Sevgilisi Başak Dizder’le Çeşme tatilinin ardından soluğu Bodrum’da aldı. Tatlıtuğ su kayağı yaparken

Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer’le çıktığı Çeşmetatilinin ardından soluğu Bodrum’da aldı. Bu kez arkadaşlarıyla tatil yapanyakışıklı oyuncu, su kayağı yaparken görüntülendi. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğyaz sezonunu açtı. Sevgilisi Başak Dizder’le Çeşme tatilinin ardından soluğuBodrum’da aldı. Tatlıtuğ su kayağı yaparken görenler ise mest oldu. Yakışıklıoyuncu Kıvanç Tatlıtuğ evlendik iddiasına şoke eden bir açıklama yaptı. BaşakDizer’in sosyal medya hesabından atılan, "Kıvanç Tatlıtuğ ileevlendik" mesajına Tatlıtuğ "Sevgilimin hesabı hacklendi" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer’le çıktığı Çeşmetatilinin ardından soluğu Bodrum’da aldı. Bu kez arkadaşlarıyla tatil yapanyakışıklı oyuncu, su kayağı yaparken görüntülendi.

Bir süre önce stilist sevgilisi Başak Dizer’le Çeşme’yegiden Kıvanç Tatlıtuğ, yaz tatiline arkadaşlarıyla Bodrum’da devam ediyor.Yalıkavak’taki evine yerleşen ünlü oyuncu, dün plaja inerken görüntülendi.Başak Dizer’in hack’lenen Twitter hesabından atılan “Kıvanç’la evleniyoruz”haberleri hakkındaki soruları gülerek yanıtsız bırakan, “Evlilik planı var mı?”sorusuna da karşılık vermeyen Tatlıtuğ, evinin yakınındaki bir plaja gitti.

Plajda su kayağı yapan yakışıklı oyuncu, tatilcilerin ilgiodağı oldu. İki kez deng esini kaybedip düşen, ardından yeniden board’unüzerine çıkan Tatlıtuğ, şovuyla bakışları üzerinde topladı. Kıvanç Tatlıtuğ,iskeleye çıktığında ise arkadaşlarının sulu şakasıyla karşılaştı. Arkadaşları,ünlü oyuncuyu hortumla su tutarak yıkadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz