Direk dansının ustası Berrak Tüzünataç dondurmacı oldu!

Direk dansı yaparak formunu korumaya çalışan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç dondurmacı oldu. Bodrum'da Magnum dondurmanın tanıtımına katılan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, ilginç kıyafeti ve esprileriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Rus turistlerin de büyük alaka gösterdiği Berrak Tüzünataç, tezgahın başına geçip hayranlarına dondurma dağıttı. Rus turistler Berrak Tüzünataç ile fotoğraf çekmek isteyince güzel oyuncu yaptığı espriyle kahkahalara boğdu ve turislere '50 Euro' dedi.

Direk dansının ustası Berrak Tüzünataç dondurmacı oldu!

İHA’nın haberine göre; İstanbul Bağdat Caddesi'nde büyük ilgi gören Magnum Store mağazasının ikincisi, Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki Palmarina A.Ş. içerisinde açıldı. Oyuncu Berrak Tüzünataç'ın konuk olduğu ve Murat Başoğlu'nun da sunuculuğunu yaptığı etkinlik, tatilcilerin alakasını çekti. Açılışın yapılacağı yere gelen ve ilginç kıyafeti ile dikkat çeken Tüzünataç'a yabancı turistlerin de ilgisi büyük oldu. Onlarca kişinin fotoğrafı çektirmek istemesinin akabinde Rus turistler de aynı talepte bulununca Tüzünataç, "50 Euro lütfen" dedi. Önce şaşıran Ruslar, şaka olduğunu anlayınca sanatçıya sarılarak fotoğraf çektirdi.

Tüzünataç formunu nasıl koruduğu ile ilgili sorulara ise "Her gün düzenli ve tempolu olarak 10-16 kilometre yürüyorum. Yürümediğim gün yok gibi. Ayrıca çok da düzenli besleniyorum. Sezonu Bodrum'da bir dondurma etkinliği ile çok tatlı açtık, bugün burada herkesin neşeli olduğunu görmek beni de neşelendirdi" dedi.

Ardından standın başına geçen Berrak Tüzünataç, sunucu Murat Başoğlu ile birlikte hayranlarına dondurma dağıttı.

Kaynak: Diyarbakır Söz