Diyarbakır'da gala gecesi buluşması

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz'in paylaştığı "Her Şeye Rağmen" filminin galası Dİyarbakır'da düzenlenen bir gecede yapıldı.

Diyarbakır'da gala gecesi buluşması

 Diyarbakır'da, başrollerini Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz'in paylaştığı "Her Şeye Rağmen" filminin galası gerçekleştirildi.


Yapımcılığını Verway'in üstlendiği, yönetmenliğini ise Erdal Murat Aktaş'ın yaptığı film, iş adamı İlhan Doğan'ın hayat hikayesini anlatıyor. Galada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan iş adamı İlhan Doğan, kendi hayat hikayesinin film olmasının insanlara bir umut olması gerektiğini söyleyerek Erkan Petekkaya’ya da filmi çok iyi oynadığı için teşekkür etti. Hayat hikayesinin ele alındığı

Her Şeye Rağmen"

filminin insanlara bir ışık olması gerektiğini ifade eden Doğan,

“Bize de ne mutlu insanlara bir ışık vermiş olmak, bir motivasyon sağlamak. Ülkemizde buna ihtiyacımız var. Çok çalışmak pes etmemek, yolundan sapmamak. Bir hikaye olur ama o hikayeyi birisi düzgün oynamasa o duyguları dışarıya taşıyamasa o film olmayacak ve olmazda. Benim hikayem olduğu için defalarca teşekkür ettim. Diyarbakırlılar Erkan Beyi çok seviyor. Erkan Bey, çok müthiş bir insan, çok müthiş bir oyuncu. Ben, hikayemi anlattım Erkan Bey de takım olarak çok müthiş oynadı. Çok başarılı bir film çıktı"

dedi.


Filmin başrolünde oynayan Erkan Petekkaya, gerçek bir hayat hikayesinde rol almaktan keyif aldığını dile getirdi. Gerçek hikayeyi izleyince seyirci de ayrı bir şey hissettiğini aktaran Petekkaya,

"Oyuncularda başka bir şey hissediyor. Olmayan bir şeyi kafada hayal kurup canlandırmak ve oynamak başka bir şey, bide olmuş bir şeyi oynamak bambaşka bir şey. Ben de oynarken çok büyük bir keyif aldım, çok ta acı da çektim. Çünkü zor bir hayat hikayesini oynadım. Filmin adı gibi 'Her Şeye Rağmen', insanlara umut ve sevinç verebilecek. Gerçekten çalışıp, dürüst olup, insanları sevip başarılı olunabileceği, film gerçek hikaye olduğu için buna kanıt oldu. Oynadığım insanı tanımak bambaşka bir şey tabi. Bu filmin içinde umut var. Diyarbakırlıların görmesini istedim, onun için buradayız. İnşallah herkes filmi beğenir”

diye konuştu.


İlhan Doğan'ın, Adana'dan Almanya'ya, Palme de Mallorca'dan Hollywood'a uzanan öyküsünü işleyen film, geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı galaya, film keyifle izlendi.

haber merkezi

Kaynak: Diyarbakır Söz