Dizi üstüne dizi, Kerem Bürsin ekranlara ara vermiyor!

Şeref Meselesi’nin final yapması sonrası Kerem Bürsin’in nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Yakışıklı ve beyefendi oyuncu Kerem Bürsin’in hayranlarına müjde. Kerem Bürsin yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Ya da ekranlara pek ara vermiyor desek daha mı doğru olur sanki.

Dizi üstüne dizi, Kerem Bürsin ekranlara ara vermiyor!

Ekranların yakışıklı ve beyefendi oyuncusu Kerem Bürsin Şeref Meselesi dizisinin final yapması sonrası yeni dizi için de hiç ara vermiyor. Kerem Bürsin, Özcan Deniz’in eski sevgilisi Ayça Ayşin Turan ile başrol oynayacağı bir diziyle yeniden ekranlarımıza konuk olacak.

Güneşi Beklerken dizisiyle tanıdığımız ve sevdiğimiz Kerem Bürsin daha sonra Şeref Meselesi ile karşımıza çıkmıştı. Şeref Meselesi dizisi de final yaptı, şimdi de yeni bir diziyle ekranlarımıza gelmek için kolları sıvadı. Oyunculuk performansıyla kariyerinde hızla yükselen Kerem Bürsin’in Şeref Meselesi final yapar yapmaz, yeni bir dizisi projesi için el sıkıştığı öne sürüldü. Bugüne kadar rol aldığı dizilerin yapım şirketi olan D Productions'la da yollarını ayıran oyuncu, yeni sezon için Avşar Film'le anlaşmış. Kerem Bürsin, yapım şirketine hem film hem de dizi oynayacak. Sinema filminde Fahriye Evcen'le birlikte kamera karşısına geçecek genç yeteneğin dizideki partnerinin ise Ayça Ayşin Turan olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz