Dönence ilk bölümüyle görücüye çıktı, Dönence ilk bölüm izle

Kanal D’de yaz dizisi diye başlayan ancak ilk bölümüyle sonbaharda da devam edecek gibi duran Dönence dizisi. D Media tarafından yapıcılığı üstlenilen dizinin başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu yer alırken yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Dönence ilk bölümüyle en çok izlenen dizi oldu. Dönence’de yeni bölümlerde neler olacak?

Dönence ilk bölümüyle görücüye çıktı, Dönence ilk bölüm izle

Daha yayınlanmadan tanıtımlarıyla izleyicide merak uyandıran Dönence ilk bölümüyle sosyal medyada adından  söz ettirmeyi başardı. Duygusal hikayesi ve otizm ile ilgili farkındalık oluşturması izleyiciden övgü aldı.

OYUNCULAR PERFORMANSLARIYLA GÖZ DOLDURDU

Bir yanda yılların usta oyuncularıyla, usta oyuncuların tecrübelerinden yararlanacak olan genç yeteneklerin buluştuğu Dönence tam not aldı.

“GÜLCE’Yİ BULURUZ!”

İlk bölümü tık nefes izlenen Dönence’nin merakla beklenen ikinci bölüm tanıtımı ise yayınlandı. Gülce’nin kaybolduğu tanıtım yeni bölüme dair merakı iyice arttırdı. Herkesin canla başla Gülce’yi aradığı ve Cem’in “Bu dünyanın iğrençliklerine karşı onları nasıl koruyacağımı bilmiyorum. “dediği o anlar seyri yüksek bir bölümün sinyalini verdi.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz