Duygu Çetinkaya-Niran Ünsal kavgası mahkemeye taşındı

Sinema oyuncusu ve Survivor yarışmacısı da olan Duygu Çetinkaya geçen yıl özel bir televizyon programında kendisi hakkında ‘fuhuş’ iftirası atıldığı iddiasıyla şarkıcı Niran Ünsal’ı mahkemeye verdi.

Duygu Çetinkaya-Niran Ünsal kavgası mahkemeye taşındı

Geçen yıl kasım ayında Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında konuk olan Niran Ünsal’ın kendisini küçük düşürücü ifadeler kullandığı ileri süren Duygu Çetinkaya, Niran Ünsal’ın aynı gün Twitter hesabından “Duygu Çetinkaya fuhuş operasyonunda yakalandı” yazılı tweet attığını söyledi.

Kendisinin kesinlikle fuhuşa adının karışmadığını belriten oyuncu Çetinkaya, saygın, seviyeli bir ailenin çocuğu olduğunu, kız kardeşi ve annesiyle yaşadığını ve adının bu güne kadar hiçbir sansasyonel olaya karışmadığını ifade etti.

Genç oyuncu, Niran Ünsal hakkında hakaret ve iftiradan işlem yapılmasını talep etti. İkilinin ayrıca  Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'nde süren bir de tazminat davası olduğu öğrenildi.

DUYGU ÇETİNKAYA KİMDİR?

Duygu Çetinkaya, 13 Ocak 1986 tarihinde Denizli’de doğdu. Babası asker olduğu için Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük gibi yerlerde yaşadı ve eğitimini de farklı okullardan aldı.

Birçok dizi ve filmde rol alan Survivor Duygu Çetinkaya; “Binbir Gece” dizisinde "Sezen İncioğlu" rolüyle, “Firar” dizisinde "Betül" karakteri ile, “Seni Bana Yazmışlar” adlı diziside ise "Cansu" karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Televizyon dizilerinin yanı sıra kısa filmler ve reklam filmlerinde de boy gösteren Duygu Çetinkaya, Binbir Gece dizinde sergilediği mükemmel performansıyla Elit Ödül Töreninde geleceği olan oyuncu seçildi.

Yamaç paraşütü, dalış gibi adrenalin sporlarına ilgi duyan Survivor Duygu Çetinkaya, 2013'te Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de Gönüllüler takımında mücadele etti. Hilmi Cem İntepe'nin birinci olduğu yarışmada, Doğukan Manço ikinci, Ümit Karan üçüncü, Murat Ceylan dördüncü olmuştu.

Kaynak:Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz