Ebru Gündeş apandisit ameliyatını, O Ses Türkiye aşkına kolay atlatmış

Geçtiğimiz günlerde apar topar apandisit ameliyatına alınan Ebru Gündeş'in son sağlık durumu nasıl? Apandisit ameliyatı sonrasında Ebru Gündeş'ten açıklama geldi. O Ses Türkiye jürüsi olan Ebru Gündeş ameliyatın ardından çekimlere katılmaya başladı. Ameliyatın kendisine yaradığını söyleyen Ebru Gündeş'in neşesi dikkatlerden kaçmadı

Ebru Gündeş apandisit ameliyatını, O Ses Türkiye aşkına kolay atlatmış

Geçtiğimiz günlerde apar topar apandisit ameliyatına alınan Ebru Gündeş'in son sağlık durumu nasıl? Apandisit ameliyatı sonrasında Ebru Gündeş'ten açıklama geldi. O Ses Türkiye jürüsi olan Ebru Gündeş ameliyatın ardından çekimlere katılmaya başladı. Ameliyatın kendisine yaradığını söyleyen Ebru Gündeş'in neşesi dikkatlerden kaçmadı.

'YARIŞMACILARI BİR BİR KAPIYORUM'

O Ses Türkiye'nin 8 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde Ebru Gündeş, apandist ameliyatının ardından yarışmacıları bir bir topladığını söyledi.

Ebru Gündeş kimdir?

Sefaköy Lisesi mezunu olan Gündeş konfeksiyon işçisi iken Neşe Demirkat ile tanışan Gündeş, Koral Sarıtaş ileSelçuk Tekay'in bulunduğu Marş Müzik Yapım ile anlaşır. Gündeş, albüm hazırlıklarına başlamadan önce Emel Sayın´a vokalistlik yapmıştır. 2010 yılında İran Azerisi iş adamı Rıza Sarraf'la evlenmiştir. 15 Ekim 2011'de kızı Alara doğmuştur.

Kaynak: Diyarbakır Söz