Ebru Şallı: Aşka öncelik vermiyorum

Hülya Avşar’ın kendi adıyla yaptığı programı her Perşembe olduğu gibi dün akşam da Acun’un kanalı TV8’de ekranlarımıza konuk oldu. Koyu kıyafetin zorunlu olduğu Hülya Avşar’ın programının bu haftaki konuğu güzel yıldız Ebru Şallı idi.

Ebru Şallı: Aşka öncelik vermiyorum

RECEP KAYA

Ekranların hiç eskimeyen yüzü, güzellik kraliçesi Hülya Avşar’ın TV8’deki programının dün akşamki konuğu güzel yıldız pilates denildiğinde akla gelen ilk isim Ebru Şallı idi. Sinan Akçıl’ın eski sevgilisi Ebru Şallı Sinan Akçıl’dan Harun Tan’a bilinmeyenlerini anlattı. Hülya Avşar 19. Yeni bölümünde gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

Türkiye güzeli Ebru Şallı dün akşam oldukça samimi bir havada geçen muhabbette Hülya Avşar'ın sorularını içtenlikle yanıtladı. Ebru Şallı ile ilgili bilinmeyenler herkesi şoke etti.

Koyu giyinmenin zorunlu olduğu Hülya Avşar’ın programında; “Senin gibi bir kadının erkekten beklentileri ne olabilir?” sorusuna güzel yıldız Ebru Şallı; “Yani şöyle bir şey Mutlu olmak ve güzel enerji.. aşk bence çok güzel bir enerji veriyor” yanıtını verdi.

Ebru Şallı: “Tabii ki iki çocuğu olan bir kadın olarak aşka öncelik vermiyorum” diyerek şaşırttı.

Ebru Şallı Hülya Avşar’ın bir diğer sorusunu ise “Erkek kadından biraz daha güçlü olmalı. Güçsüz bulursam, benim ona saygım azalar ve aşkım da biter” diye yanıtladı.

EBRU ŞALLI HÜLYA AVŞAR İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz