Görüş Bildir

Ece Erken oğlu için ithal dadı tuttu, verdiği para dudak uçuklattı

Ünlü sunucu Ece Erken, boşandığı eşi Serkan Uçar’dan olan ve geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen oğlu Eymen için Filipinli bir dadı tahsis etti. Ece Erken’in dadı için verdiği fahiş fiyat ise dudak uçuklatacak cinsten.

Ece Erken oğlu için ithal dadı tuttu, verdiği para dudak uçuklattı

Sosyete ve magazin dünyasında fahiş fiyatlarla dadı çalıştıran isimlere bir yenisi eklendi. Geçtiğimiz aylarda eşi Serkan Uçar'dan boşanan Erken, oğlu için bakıcı tuttu.

Annesinin yaşlı olduğu için Eymen'e yetişemeyeceğini ve kendisinin de yakında çalışmaya başlayacağını söyleyen güzel sunucu, bakıcı tercihini Filipinli bir genç kadından yana kullandı.

Ece Erken, yeni işe başlayan dadıya da aylık 5 bin lira maaş vermeyi kabul etti.

Sosyal medyadan yeni bakıcısının reklamını da yapan ünlü sunucuya takipçilerinden "Neden daha uygun fiyatlara çalışan Türk bakıcı tercih etmediniz?" diye soruldu.

Ece Erken'in yanıtı "Çünkü Filipinli bakıcı sayesinde oğlum küçük yaştan itibaren İngilizce öğrenecek" oldu.

Bu arada ülkemizde en az bin 500 dolara çalışan Filipinli tercih eden ünlü isimler arasında Hande Ataizi, Emina-Mustafa Sandal, Tuba Büyüküstün ve Şeyda Coşkun da bulunuyor.

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken (d. 11 Mayıs 1978, Çorlu), Türk televizyon sunucusudur.

Baba tarafı Samsun'ludur. Babası subay olduğundan dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Lise mezunudur.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Sonra sırasıyla; Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star kanalında başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV'de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynamıştır. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 1 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan'la evlendi. Fakat 2009'da boşandılar. İlk dizisi Nilgün dizisiydi ve Nilgün rolündeydi. Bir ara ise Lise Defteri adlı dizide Nil rolünde oynadı.

Atv'de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. Fakat 2009 yılı sonunda reyting nedeniyle ekranlara veda etti. Annesi ile birlikte İstanbul, Maslak'da yaşamaktadır. atv'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sunmuştur. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını sunmuştur. Şu sıralar Beyaz TV'de yayınlanan Tatlım Benim adlı programı sunmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir